Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tiki nerwowe
21.12.2023, 22:37
a jak u ciebie z uzupelnianiem magnezu?
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
21.12.2023, 23:01
Lifeisbrutal o tego typu objawach w srodowisku lekarskim mowi sie, ze 'mozna o nich zapomniec - ale od tego nie minie". Takze to, ze przechodzi, nie znaczy, ze nie ma problemu. Objawy jakie opisales to nie skutek deficytu witamin i elektrolitow. Wiedzac, ze bierzesz neuroleptyki, mozna zalozyc, ze zmagasz sie z jakims problemem natury psychicznej. Takie zachowania to tzw. automatyzm psychiczny - symptom zaburzenia psychotycznego. Czynniki, ktore moga przyczynic sie do wystapienia to wlasnie jakis lek, niepokoj oraz srodki zmieniajace swiadomosc. Przykladami sa wlasnie mimowolne zrywy (automatyzm motoryczny), mysli obce/natretne (ideacja) oraz powtarzanie slow (iteracja, lub perseweracja - jesli powtarzamy np. to samo slowo na rozne w tresci pytania).
Automatyzm wystepuje przy schizofrenii, borderline, depresjii. Poczytaj sobie o tym - moze cos Ci sie pouklada. I nie ignoruj, samo nie przejdzie 💪
Automatyzm wystepuje przy schizofrenii, borderline, depresjii. Poczytaj sobie o tym - moze cos Ci sie pouklada. I nie ignoruj, samo nie przejdzie 💪
YOUR ATTORNEY
22.12.2023, 09:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.12.2023, 09:42 przez Lifeisbrutal.)
Beeniepatu Ja właśnie zmagam się z depresją
hidden Od tamtej sytuacji jak to się stało to pije magnez itp więc może dlatego mi minęło. Ostro ćpałem ostatnim czasem a witamin a moim organizmie nie było żadnych.
Są jakieś szczegółowe badania które mógłbym zrobić i sprawdzić czy to przyczyna psychiki czy czegoś innego?
hidden Od tamtej sytuacji jak to się stało to pije magnez itp więc może dlatego mi minęło. Ostro ćpałem ostatnim czasem a witamin a moim organizmie nie było żadnych.
Są jakieś szczegółowe badania które mógłbym zrobić i sprawdzić czy to przyczyna psychiki czy czegoś innego?
22.12.2023, 11:21
Lifeisbrutal udaj sie do neurologa i przestaw sytuacje, on ci zleci serie badan
26.12.2023, 18:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2023, 18:02 przez Lifeisbrutal.)
Doświadczyliście kiedyś czegoś takiego jak z jawy do snu przechodzicie i w tym momencie też macie takie zrywy? Czy jak u ciebie się to objawia? hidden
26.12.2023, 18:39
Lifeisbrutal jak leze w lozku przed zasnieciem to czasme mnie tak jakby "pociagnie do przodu" ale to sie zdarza dosc rzadko
26.12.2023, 19:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.12.2023, 19:23 przez Lifeisbrutal.)
dzwudziesty Tak też planuje przerwe
27.12.2023, 01:13
Lifeisbrutal byc moze niejasno sie wyrazilem. To czego doswiadczasz to nie choroba sama w sobie. To symptom -> objaw zaburzenia jakiegos. Jak masz depresje, to to najpewniej jej objaw. Abstynencja sama nic nie da. Trzeba wyleczyc chorobe. Cpanie nie pomaga, jednak samo rzucenie nic nie pomoze. Ludzie nie cpaja a maja to samo. Skonsultuj sie ze swoim glowologiem.
hidden Ty opisujesz klasyczny zryw miokloniczny (mioklonia przysenna). Zupelnie inny temat
hidden Ty opisujesz klasyczny zryw miokloniczny (mioklonia przysenna). Zupelnie inny temat
YOUR ATTORNEY
27.12.2023, 12:27
Beeniepatu O, dzieki, w koncu dowiedzialem sie co to jest poszperac trzeba co i jak