Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Koszmary po ćpaniu
04.11.2023, 17:34
Kiedyś po dłuższym ciągu z fetą, raz przyśniło mi się szatan mi wleciał do mieszkania - wygoniłem go przez okno, i poszedłem spać dalej. Rano okno było otwarte...
A ostatnio to mi się głównie niedźwiedzie śnią w jednym wątku tematycznym, przedwczoraj akurat fajny domowy miś (że przychodził mi pod dom i go głaskałem) ale z miesiąc temu jakieś popierdolone niedźwiedzie z uciętymi głowami xD
A ostatnio to mi się głównie niedźwiedzie śnią w jednym wątku tematycznym, przedwczoraj akurat fajny domowy miś (że przychodził mi pod dom i go głaskałem) ale z miesiąc temu jakieś popierdolone niedźwiedzie z uciętymi głowami xD
28.12.2023, 16:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2023, 16:28 przez Lifeisbrutal.)
Od 2 dnia świąt po odstawieniu codziennie mam koszmary budzę się kilka razy w nocy i nad ranem..paranoja normalnie. I nie są to jakieś lekkie pierdołki. Czasem mam wrażenie, że krzycze ze strachu ale to raczej w śnie krzycze bo gdybym się darł w środku nocy to by mi domownicy powiedzieli. Szczerze to nawet po ćpaniu typowo jak uda mi się znasnąć gdzieś nad ranem to nie mam koszmarów a w momencie całkowitego odstawienia one się pojawiąją.
28.12.2023, 17:13
Koszmary senne to zjawisko, które może wystąpić u osób które zażywają narkotyki. Jednakże, nie jest to jednoznaczne z tym że każda osoba, która zażywa narkotyki będzie miała koszmary senne. Koszmary senne to zjawisko które może wystąpić u każdej osoby niezależnie od tego czy zażywa narkotyki czy nie.
ze tez wykopaliscie ten temat po dosc cmckowym tygodniu i akurat wczoraj mi sie snilo jak mialem 15lat i mi w gimbazie ciagle wszyscy podjezdzaja ze bede siedzial, bo akurat cos odjebalem xD
ze tez wykopaliscie ten temat po dosc cmckowym tygodniu i akurat wczoraj mi sie snilo jak mialem 15lat i mi w gimbazie ciagle wszyscy podjezdzaja ze bede siedzial, bo akurat cos odjebalem xD
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
29.12.2023, 11:56
pojebanych snow ciag dalszy, dzisiaj kontynuacja sie snila, spierdalalem przed psami wplaw rzeki z plecakiem, w ktorym mialem klame i musialem ja szybko gdzies skitrac,
ach te ciagi cmckowe
ach te ciagi cmckowe
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
29.12.2023, 16:25
Ja na szczęście mam na razie spokój z tym gównem.
Ogólnie to już długi czas nie mam snów wogóle.
Zolpidem dał rade😃
Ogólnie to już długi czas nie mam snów wogóle.
Zolpidem dał rade😃
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
30.12.2023, 13:36
w strachu przed kontunuacja zasnac dzisiaj nie moglem, urwalo mnie dopiero kolo 7 rano xd
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
30.12.2023, 14:04
Najgorszy koszmar jaki miałem to że jestem w robocie. Budzę się i serio nie wiedziałem co jest grane. To było tak realistyczne. Myślałem że jestem w robocie a tu okazuje się że w łóżku leżę. To był teleport ekspresowy 😉