Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Włosy najlepiej "pamiętają", które narkotyki i kiedy braliśmy
17.12.2022, 20:56
tome3eqkks ja nie mam włosów na dupie, jedyne co to mogę d... pokazać .
Znajomy wspominał o tym w czasie totalnego odlotu schizowego w stylu, że go namierzają więc ucieka na widok dronów, radiowozów, pewnie nawet koloru niebieskiego. Sugerował obecnym zgolenie sie na lyso, on tak zrobi zeby ich wyrolować. OMG
Znajomy wspominał o tym w czasie totalnego odlotu schizowego w stylu, że go namierzają więc ucieka na widok dronów, radiowozów, pewnie nawet koloru niebieskiego. Sugerował obecnym zgolenie sie na lyso, on tak zrobi zeby ich wyrolować. OMG
27.02.2023, 02:16
Ciekawi mnie jak wygląda sprawa z włosami przepalonymi częstym rozjaśnianiem i farbowaniem.
27.02.2023, 02:35
@"Twilight Sparkle" wlosy dlatego tak dlugo pamietaja dragi, bo wnikaja w strukture budowy wlosa. Po prostu stajac sie nim. Eymienione czynnosci mie maja zbyt wielkiego wplywy na negatywny wynik badania
YOUR ATTORNEY
27.02.2023, 10:20
Beeniepatu A są jakieś sposoby żeby szybciej się pozbyć tego z włosów? Oprócz tego żeby nie ćpać.Np sposoby na wypłukanie RC z organizmu a z włosów takich nie ma?
27.02.2023, 11:15
Oj..W sumie masz rację bo jak sprawdzają to przecież włosy mają cebulki.A po takim usunięciu nic nie ma