Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy wierzysz w rzeczy nadprzyrodzone? -01/06
06.01.2024, 19:17
dzwudziesty budowa piramid była procesem skomplikowanym i wymagała zaangażowania tysięcy robotników którzy pracowali w drużynach/brygadach wiec czemu by nie mogli postawić
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
06.01.2024, 19:19
Sory ze się wtrącę ale jak oni odmierzyli geometrię ze wszystko jest idealnie ułożone nie mieli w tamtych czasach dalmierzy niwelatora zabawek do mierzenia poziomu pionu a wszystko się zgadza no dla mnie to miazga
06.01.2024, 19:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2024, 19:23 przez dzwudziesty.)
@"emati3636" Kompletnie nie mam pojęcia i jedno jest pewne to jest zagadka całego świata, nikt nie zna odpowiedzi. Żaden inżynier, sama budowa jest owiana zagadka i tajemnica.
Inżynier w dzisiejszych czasach nie wie, nie wyobraża sobie tego jak oni mogli te głazy wciągac na górę, tachac je i układać. Za to taki S-N którzy zrzyna cale teksty z internetu wie hehe
Abstrahując... Słyszeliście o tragedii na przełęczy Diatlowa? Bardzo ciekawy temat.
Inżynier w dzisiejszych czasach nie wie, nie wyobraża sobie tego jak oni mogli te głazy wciągac na górę, tachac je i układać. Za to taki S-N którzy zrzyna cale teksty z internetu wie hehe
Abstrahując... Słyszeliście o tragedii na przełęczy Diatlowa? Bardzo ciekawy temat.
06.01.2024, 19:24
@"emati3636" Ale , ludzie w przeszłości byli w stanie dokładnie odmierzyć geometrię, korzystając z prostych narzędzi, takich jak linijki i kątomierze
06.01.2024, 19:29
LINIJKA I KATOMIERZ W XXVII w.p.n.e HAHAHA kończę ta dyskusje, bo aż się gotuje. Nie masz kompletnie zielonego pojęcia o czym piszesz.
06.01.2024, 19:30
S-N dobra mordo robie w budowlance już, 10 lat i wiem jak ciezko jest pustak podać do góry a oni kloce ileś tonowe jak mówi dzwudziesty ponosili na taką wysokość ze się to w pale nie mieści w tych czasach mamy hydraulikę maszyny sprzęty itp a oni na szczyt piramidy parę ton kamienia zanieśli ręcznie dla mnie to się wydaje trochę fantasy
06.01.2024, 19:31
dzwudziesty Zobacz jakiś film to może zrozumiesz od podstaw
06.01.2024, 19:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2024, 19:39 przez dzwudziesty.)
Chłopie co mnie obchodzi jakiś film wyreżyserowany. Człowieku zobacz w który roku wynaleźli linijkę i kątomierz, a w którym budowali piramidy. Nie masz kompletnie zielonego pojęcia o czym piszesz, Twoja wiedza jest zerowa tak jak napisałem bazujesz na wyreżyserowanych filmach i głupotach z internetu.
Już sprawdziłem dokładnie.
Wynalezienie linijki 1851r.
Wynalezienie kątomierza 1475-1522r
A piramidy budowali w XXVII w.p.n.e
Już sprawdziłem dokładnie.
Wynalezienie linijki 1851r.
Wynalezienie kątomierza 1475-1522r
A piramidy budowali w XXVII w.p.n.e
06.01.2024, 19:39
No dobra piramidy piramidami a kto stworzył Boga? to jest rozkmina ze nawet po lsd nie wiem
06.01.2024, 20:02
(06.01.2024, 17:15)dzwudziesty napisał(a): kot_kreskowy No to troszeczkę zaprzeczasz sam sobie i to co napisałeś kompletnie nie ma sensu. Skoro jesteś chrześcijaninem, wierzysz w Boga to również wierzysz w demony na tym opiera się nasza religia.
Wiesz co nie ma sensu?
Gdy srasz w krzakach rosnących tuż obok publicznej toalety.
Będzie mi kurwa mówił w co mam wierzyć🤣
Wierz sobie w co tam chcesz, ale nie narzucaj innym swojego poglądu na wiarę.
Ponadto to, że jestem chrześcijaninem nie oznacza od razu, że jestem katolem.
Nie myl pojęć bo chuja się znasz a pierdolisz jakbyś przestudiował encykliki papieży.
Nie wiem skąd czerpiesz inspiracje dotyczące wiary, bo ja przez jakiś czas studiowałem pismo święte w Świeckim Ruchu Misyjnym "Epifania" gdzie wyrobiłem sobie sam zdanie na temat wiary i nie łykam wszystkiego jak pelikan co pierdoli gruby pedofil z ambony.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?