Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wynajem kwadratu na slupa
06.01.2024, 23:38
Przypomniał mi się temat jak skasowałem swój pierwszy samochód. Wtedy prawo w naszym pięknym kraju nie pozwalało stać takiej furze bez przeglądu. Jedynym wyjściem było albo odsprzedanie komuś. Przeszukując polski internet natrafiłem na pewne forum użytkowników Alfy Romeo.
Jeden gość sugerował tam zagadać do jakiegoś lokalnego żula, i spisać z nim umowę za symboliczną flaszkę. Plus żula jest taki że mr. Żul nie ma stałego miejsca zamieszkania, więc mogą go szukać do woli. Żula nie obchodzi nic. Żul jest beztroski. Żul się przemieszcza non stop.
Same plusy. Ostatnio myślałem że zrobię tak z numerem telefonu. Narazie sezon na żula niestety zamknięty. Zrobi się cieplej to będzie trzeba jakiegoś wypatrzyć.
Pozdrawiam.
Jeden gość sugerował tam zagadać do jakiegoś lokalnego żula, i spisać z nim umowę za symboliczną flaszkę. Plus żula jest taki że mr. Żul nie ma stałego miejsca zamieszkania, więc mogą go szukać do woli. Żula nie obchodzi nic. Żul jest beztroski. Żul się przemieszcza non stop.
Same plusy. Ostatnio myślałem że zrobię tak z numerem telefonu. Narazie sezon na żula niestety zamknięty. Zrobi się cieplej to będzie trzeba jakiegoś wypatrzyć.
Pozdrawiam.
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
14.04.2024, 13:49
ja bym nie kombinował wynajął mieszkanie normalnie na swoje dane jak robisz wszystko z głową i pełnym BHP to nic sie nie dzieje często zmieniać miejsce zamieszkania i tyle w temacie
14.04.2024, 14:09
frogbullshop Bez urazy, ale życzę ci powodzenia w wynajęciu na siebie mieszkania trzymaniu bhp i robieniu nielegalnych rzeczy.