Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Badania w plenerze - wskazówki, rady
06.01.2024, 11:37
Czujność, zacisz nie świecić latarkami itp. Zachowywać się jak gdyby nigdy nic.
07.01.2024, 08:10
Jak się kitrasz brać w plenerze nie idź tam. Tylko krzywe fazy zalapiesz i nie będziesz miał frajdy z brania
13.01.2024, 21:12
W ogóle spora różnica jest w zależności od tego co kto uważa za plener. Na ławce w parku? No może być niefajnie jak się spotka na przykład straż miejską. Na odludziu? W środku lasu? U babci w ogrodzie? W różnych miejscach można bać się różnych rzeczy. Uniwersalna rada? Uważajcie na kleszcze jak jest na nie sezon.
13.01.2024, 21:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.01.2024, 21:22 przez Lifeisbrutal.)
@"Twilight Sparkle" No w lesie a gdzie xD brum brum ze sobą wjechać gdzieś w głąb nie na widoku no można walić. Tylko jak już brum brum wchodzi w rachube to bierzcie kogoś kto ogarnie kierownice po dragach żebyście w drzewo lub rów nie wyjebali. XD Szczerze jak o tym myslę to z SztywnyMisza za chuja bym nie wsiadł do samochodu pierwsze drzewo i leżymy xD
13.01.2024, 21:23
Lifeisbrutal ja nawet prawka nie mam stary i średnio samochodem śmigać umiemXD. ale ogólnie ja lubię w plenerze badać iv nie raz lubiłem na ławeczce przypierdolić i się psochizowac szczególnie po alfie to się po lesie uciekało przed schizami z sprzętem w kieszeni xDD
13.01.2024, 22:02
SztywnyMisza A po chuj nam prawo jazdy? Na lewo byśmy jechali na jednym wózku sam nie mam prawka ale jezdzic umiem gorzej z ziemianiem biegów to by była twoja broszka a reszte ogarne tylko bez snow bo moze byc ciężko na jedno oko jechać 😂 . Na szczęście ja mam zawsze kierowce.