Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hydra - następca A-PVP?
29.12.2023, 20:00
Ja niestety kompletnie odpuściłem temat pirolidynek, kolosalne schizy już przy wejściu głosy, niepokój. Jak to kot_kreskowy niemożność delektowania się faza. A szkoda, bo lubiłem pihpa i tymbardziej po takiej przerwie spróbowałbym pvp.
29.12.2023, 20:08
Akurat mimo, że od duszka jest mocarna to śmiało próbuj bo brak schiz i stanów lękowych jest mega wyczuwalna w porównaniu do starej szkoły.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
29.12.2023, 20:21
dzwudziesty
Tak ja wspomniał Biały Miś , przełam się i spróbuj pvp od duszka.
Zero, ZERO kurwa zchiz. Zero.
Czysta alfowa faza. Jest mocno, ale kurwa... Pihp to sie może schować.
A jeśli miałeś problemy by kontrolowac apetyt, to pogadaj aby Ci dorzucił grama w samplu do zamówienia, to masz pewność, że nie popłyniesz za mocno.
Serio, ta pvp to jest złoto.
Malutkie dawki i będzie git👍
Tak ja wspomniał Biały Miś , przełam się i spróbuj pvp od duszka.
Zero, ZERO kurwa zchiz. Zero.
Czysta alfowa faza. Jest mocno, ale kurwa... Pihp to sie może schować.
A jeśli miałeś problemy by kontrolowac apetyt, to pogadaj aby Ci dorzucił grama w samplu do zamówienia, to masz pewność, że nie popłyniesz za mocno.
Serio, ta pvp to jest złoto.
Malutkie dawki i będzie git👍
Metamorfoza
30.12.2023, 10:28
kot_kreskowy Alfa ducha wyjęła mi tylko 2 dni i dwie noce z życiorysu ale może to kwestia ilości było to tylko 2g. Natomiast ta od esco na 7 dni mnie odcięła byłem żywym chodzącym trupem xD( wtedy nie znałem czegoś takiego jak schiza dopiero 7 dnia uznalałem że to schiza ) ale to spore dawki leciały teraz żebym miał schizy to starczy mi jedna noc z alfą dlatego unikam
30.12.2023, 18:21
Mi tam alfa nie podchodzi. Żadna odmiana. Ja wolę substancje bardziej czilujace a niewywalajace w kosmos i zmieniające ludzi w zwierzeta
10.01.2024, 10:06
(25.12.2023, 15:03)Lifeisbrutal napisał(a): Hahaha myga xD rozjebłeś mnie dosłownie xD "mam nadzieje ze u pabla to dostane" hahhha złoto tekst.
Biały Miś To prawda jest próbowałem i całkiem dobra ale wiem o czym
Ser Pleśniowypisze kto próbował pvp od esco a tej od ducha może sobie porownać 😎
Z czego się śmiejesz hehe Pablo na pewno będzie to miał