Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak starasz się dbać o swoje zdrowie? -01/12
12.01.2024, 14:08
Zdrowie? Ćpanie to zdrowie mi już odebrało tzn psyche poprzez bardzo częste schizy. A tak to nic mi fizycznie nie dolega.
12.01.2024, 14:25
Codziennie po trochę małymi kroczkami i tak aż po grób.
Trzeba się uświadamiać. Interesować się. Być ciekawskim. Sprawdzać u testować. Taki mam przepis
Trzeba się uświadamiać. Interesować się. Być ciekawskim. Sprawdzać u testować. Taki mam przepis
12.01.2024, 14:44
troche wam zazdroszcze, mi teraz glownie w glowie rehabilitacja bara
tylko pablito ostatnio krzyzuje moje plany xd
tylko pablito ostatnio krzyzuje moje plany xd
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
12.01.2024, 14:56
Witaminy to podstawa a jak wiadomo... Najwięcej witaminy, mają polskie dziewczyny
Ruch, ruch i jeszcze raz... Duch 👻 😎
I na koniec brak toksycznych znajomości 🤙
Ruch, ruch i jeszcze raz... Duch 👻 😎
I na koniec brak toksycznych znajomości 🤙
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
12.01.2024, 16:32
Jem jak najmniej śmieciowego jedzenia, ruch, przebywanie na świeżym powietrzu, higiena spania, treningi ciała i umysłu, relaks szeroko pojęty... itp. Wszystko to co mi sprawia przyjemność.
RÓB TO CO CI SPRAWIA RADOŚĆ, CZUJESZ PRZYJEMNOŚĆ Z TEGO A ZAWSZE BĘDZIESZ ZDROWY
Taka złota myśl
i oczywiście słuchaj swojego ciała i intuicji
Achoj Przygodo
RÓB TO CO CI SPRAWIA RADOŚĆ, CZUJESZ PRZYJEMNOŚĆ Z TEGO A ZAWSZE BĘDZIESZ ZDROWY
Taka złota myśl
i oczywiście słuchaj swojego ciała i intuicji
Achoj Przygodo
12.01.2024, 16:48
Nie wyobrażam sobie abym przestal dbac o siebie utrzymujac mozliwie najlepszą kondycje co ma bezpośredni wpływ na zdrowie tak fizyczne jak psychicznie takze pomimo juz tylko weekendowych zabaw z rc bo mocno to zredukowalem ostatnimi czasy to nadal i nie przestane dalej grać w koszykówkę bo ją kocham, odwiedzać basen każdego tyg nie wspominajac o codziennej rutynowej pielrgnacji siebie i futerka bestii <3
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem