Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Substancje psychoaktywne poszerzające świadomość
09.06.2023, 13:54
Nie wiem jak wy, ale ja do psychodelików - najbardziej do lizergamidów - podchodzę dość rytualnie
znaczy bez przesady, nie że to jakaś świętość, ale zdecydowanie wzbraniałem się przed nakurwianiem za często, calkowicie to psuje tę "magię" w moim odczuciu. Substancja psychoaktywna jak substancja psychoaktywna, ale do lizergamidów mam specjalne podejście, nie jak do większości "typowych" wyturbiaczy.
znaczy bez przesady, nie że to jakaś świętość, ale zdecydowanie wzbraniałem się przed nakurwianiem za często, calkowicie to psuje tę "magię" w moim odczuciu. Substancja psychoaktywna jak substancja psychoaktywna, ale do lizergamidów mam specjalne podejście, nie jak do większości "typowych" wyturbiaczy.
09.06.2023, 15:53
Moim zdaniem tak,po substancjach psychoaktywnych jakoś tak spostrzegam świat inaczej.Na pewno wyobraźnia bardzo się rozwija
12.08.2023, 18:41
Najlepsza jazda jest po stimach jak wydaje się człowiekowi że wszystko rozumie i w ogóle prawie dotknął sedna wszechświata i zaraz będzie pełne oświecenie a potem trzeźwieje i okazuje się że w dupie był i gówno widział a fajne obrazki z pintresta to nie są święte teksty xDDDDDD
15.08.2023, 18:38
Substancje poszerzające świadomość psychodeliki ale trzeba się najpierw się przygotować nie mieć problemów na początek polecam 4-homipt lub 4homet
15.08.2023, 19:37
@"Mrs.Darkness" pani to już wystarczy tego poszerzania. I na litość boską jakieś przecinki. O kropki nawet nie śmiem prosić. Źle się czyta takie zdanie sprawiające wrażenie napisanego na jednym wdechu.
16.08.2023, 12:12
Pierwszej takiej totalnej zmiany świadomości doznałem po 2-fdck, bardzo przyjemna substancja
12.01.2024, 18:32
Podobno umysł jest jak dupa - nieużywany ciaśnieje. Ale czy niezbędne są do tego dragi? Do poszerzenia horyzontów myślowych można użyć książek, podróży, medytacji, rozmów z ludźmi. Nie musicie ćpać żeby coś tam sobie otworzyć.