Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co sądzicie o obecnej sytuacji z BTC?
17.01.2024, 03:01
BTC dalej rewolucjonizuje słowo "pieniądze", tego postępu nie da się już zatrzymać i rząd też chuja będzie mógł.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
17.01.2024, 14:10
Szczerze mówiąc to nie wiem co sądzę. Ktoś chętny mnie oświecić jak bardzo jest źle?
17.01.2024, 20:25
https://www.google.com/amp/s/www.bankier...EC-8676953
ETF (ang. Exchange Traded Fund - fundusz notowany na giełdzie) to fundusz inwestycyjny notowany na giełdzie, którego zadaniem jest odzwierciedlanie zachowania się danego indeksu giełdowego. Jego funkcjonowanie jest regulowane dyrektywami unijnymi i regulacjami krajowymi.
Temat dotyczy nie tylko bitcoina.
Kryptowaluty polecą do góry.
ETF (ang. Exchange Traded Fund - fundusz notowany na giełdzie) to fundusz inwestycyjny notowany na giełdzie, którego zadaniem jest odzwierciedlanie zachowania się danego indeksu giełdowego. Jego funkcjonowanie jest regulowane dyrektywami unijnymi i regulacjami krajowymi.
Temat dotyczy nie tylko bitcoina.
Kryptowaluty polecą do góry.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
kot_kreskowy Kocie o Wielki Oświecony Najwyższej Rangi można prościej? Czyli ze już towaru się nie kupi czy co Głupi jestem w tym temacie , proszę jaśniej .Szefie
17.01.2024, 21:50
@"emati3636"
Jak ja sam ciemny w temacie jak tabaka
Płacić normalnie będziesz mógł, nic się nie zmienia.
Po prostu krypto wchodzi na giełdę.
ETF-y to instrumenty notowane na giełdzie.
Jak ja sam ciemny w temacie jak tabaka
Płacić normalnie będziesz mógł, nic się nie zmienia.
Po prostu krypto wchodzi na giełdę.
ETF-y to instrumenty notowane na giełdzie.
NIE dla OPIO !!!
17.01.2024, 21:56
kot_kreskowy O Boże Jezus Maria uspokoiłem się czyli dla nas użytkowników wszystko gra Dzięki Kocie Szefie
17.01.2024, 21:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2024, 22:00 przez kot_kreskowy.)
Proszę bardzo szefuńciu😁
Po prostu zacząłem czytać o chuj chodzi i wrzuciłem aby inni się zaznajomili cosię zbliża.
Po prostu zacząłem czytać o chuj chodzi i wrzuciłem aby inni się zaznajomili cosię zbliża.
NIE dla OPIO !!!
17.01.2024, 22:10
czyli w dupie to generalnie mamy tak?
no i gitara.
no i gitara.
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW