Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
kod qr odbioru
18.01.2024, 20:03
ja pierdole xD tyle razy poschizowany wstukiwałem ten numer telefonu i kod przy skrzynkach i trwało to wieczność a się okazuje że jest generator kodów qr xD https://qr.inpost.pl/ teraz wpisuje sobie numer i kot co dostaje od wendora i na chacie robię skrina i tylko przykładam do czytnika biore co moje i uciekam bo ludzie patrzą na nacpanego porysowańca xD tyle wygrać <3
19.01.2024, 10:03
No brawo brawo tylko nie każdy Paczkomat ma skaner kodów qr a jechać też nie wiadomo ile po pakę żeby tylko zeskanować zamiast w pisać bez sensu xDD
19.01.2024, 10:07
SztywnyMisza Typowo xD ostatnio dostałem kod qr i posrany jechałem czy mój ćpunomat ma skaner. xD
Na szczęście miał i jest to szybka opcja przekładasz kod otwiera się i gotowe bez pierdolenia z wpisywaniem. xD
Na szczęście miał i jest to szybka opcja przekładasz kod otwiera się i gotowe bez pierdolenia z wpisywaniem. xD
19.01.2024, 13:11
(19.01.2024, 00:45)Twilight Sparkle napisał(a): Brawo mordo xDNie ma za co. SztywnyMisza to gdzie ty mieszkasz ze macie takie paczkomaty ciesz się że na kłudkę nie są Lifeisbrutal tak jak prawisz czasami dostawałem oczopląsu od tych cyferek a w dodatku te ekrany są mało precyzyjne i trzeba ciut wyżej albo niżej stykać jak pot kątem patrzysz
21.01.2024, 11:26
Obawacie się ludzi? Przecież, Oni was mają gdzieś jak odbieracie paczke.
Lepiej jednak tym QR bo trafisz na takiego tajniaka to nie wiadomo xd
Lepiej jednak tym QR bo trafisz na takiego tajniaka to nie wiadomo xd
21.01.2024, 11:58
Lifeisbrutal ilu chłopaków ma problemy Za połówkę mary mimo że już jest mm itd. Pies psu nierówny