Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co sądzicie o obecnej sytuacji z BTC?
22.01.2024, 21:29
Niech panowie z długimi nosami się odpierdolą od krypto. Mają chyba swoje gówniane waluty fiducjarne - niech tam bruzdzą i robią swoje wałki i wałeczki. Krypto już scamów swoich miało wystarczająco duzo bez nich
12.07.2024, 16:40
Jeśli ktoś inwestuje w krypto to powinien rozliczać PIT38 najlepiej co roku żeby się nie mieszało aczkolwiek jest na to 5 lat z tym , ze trzeba założyć czynny żal w urzędzie . Podatek płaci się dopiero jak wypłacisz gotówkę .
16.08.2024, 07:52
ja parę razy próbowalam się w to bawić ale jedyne co by było dobre to kopanie
nie rozumiem tylko tych zmian pułapów nie interesowałam sie tym zbytnio tych trudności w kopaniu czy cuś
dzis kupuje koparke która za pół roku same straty przynosi i trzeba kupić 3, które za kolejne pół roku znowu straty zaczną przynosić
marnotrastwo prundu, i sprzętu w zamian za ochłapy
ten kto ogarnął sobie fejk $ jest panem świata
nie rozumiem tylko tych zmian pułapów nie interesowałam sie tym zbytnio tych trudności w kopaniu czy cuś
dzis kupuje koparke która za pół roku same straty przynosi i trzeba kupić 3, które za kolejne pół roku znowu straty zaczną przynosić
marnotrastwo prundu, i sprzętu w zamian za ochłapy
ten kto ogarnął sobie fejk $ jest panem świata
18.08.2024, 14:39
Kopanie bym sobie odpuścił . Lepiej chyba normalnie kupić w odpowiednim momencie .
19.08.2024, 00:02
Może aż tak skrajnie Kapitan nie poza paroma wyjątkami w historii BTC, natomiast cała wartość kryptowaluty jest umowna i faktycznie jest to możliwe ale również bardzo nieprawdopodobne
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.