Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Choco - Opinie o produkcie
24.01.2024, 11:21
(19.01.2024, 12:55)Lifeisbrutal napisał(a): krecelokalem Właśnie jest dostępne
Jak doleci to opisze.
Próbowałem starszy sort, ciekawi mnie działanie nowego.
Pozdro
26.01.2024, 15:21
(24.01.2024, 11:24)Lifeisbrutal napisał(a): krecelokalem Luzik , dzisiaj powinno być to jutro postaram się coś napisać 😎
I jak tam dotarło ? Czekam na recke
19.02.2024, 19:29
4cmc choco zapodane żeby odskoczyć nieco od stimów powiem tak: delikatna kanapowczynia, dostałem zeza jedno oko w środku . tak rzadko biorę te serotoninogeniki żebu coś poczuć z gdziałania to teraz mam ubaw po pachy , tak to jedynie stimy ale wracam chyba do CMC bo to super sprawa, te od Esco kozak TOTALNY ale powiem Wam, że po zapodaniu konkrentej ilości 0.6 oralnie na prawdę, bez tolerki na serotoninowce błogostan rozmycie obrazu pewnie przez ten oczopląs czy co to jest . Całkiem inaczej niż po emce, nawet wolę to od emki bo się spać nie chce ale wstawać to też nini chujaa siedzę i piszę
Jest rozpierdoil, tylko co to później będzie w brzuchu po takiej bombie, temat miał już mocny zapach przy otwieraniu wora no ale czego się nie zrobi dla dobrego poczucia rytmu.
Ogólnie to dopiero się wkręca zobaczymy co będzie na PEAKU
Jest rozpierdoil, tylko co to później będzie w brzuchu po takiej bombie, temat miał już mocny zapach przy otwieraniu wora no ale czego się nie zrobi dla dobrego poczucia rytmu.
Ogólnie to dopiero się wkręca zobaczymy co będzie na PEAKU