Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
17.01.2024, 22:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2024, 22:47 przez SztywnyMisza.)
Maly Miki 3cmc snow bardzo dobre koledzy z forum chwalą sobie, ja od siebie mogę polecić 3 CMC bandit oraz 4 CMC delux oby dwa sorty są istną petardą, niestety 3 CMC snow nie testowałem ale kolegą z forum można uwierzyć na słowo nigdy nie zawiedli także masz w czym wybierać jak 4 CMC delux to koniecznie tylko bomby ewentualnie sniff na wejściu pozdro
17.01.2024, 23:32
(17.01.2024, 22:33)Maly Miki napisał(a): Panowie, co polecicie u esco, jestem fanem rytuału walenia po trąbie, dużo strace jeśli będzie wjeżdżał tylko sniff, zamiast bombek 4cmc lub 3cmc?
Duzo. A bedac szczegolowym
- 4cmc to empatogen. Serotonina uwalniana bedzie w mniejszym stopniu przez nos niz oral. To przez organizm czlowieka - po prostu wiecej jej uwalnia trawiac niz cpajac 😎
- prawilny klef rozjebie Ci nos - spojrz na wzor chemiczny
Trojka za to jest:
- euforykiem
- sniff i oral to to samo -> roznice zrobi metabolizm dnia, jaki posilek. Czyli zasadniczo czas w jakim czujemy efekty jest rozny. Dlatego sniff wchodzi szybciej a dziala krocej.
No ale podstawowa informacja to taka, ze 3cmc i 4cmc to sa dwie rozne bardzo rozne od siebie w dzialaniu subtsancje
YOUR ATTORNEY
19.01.2024, 10:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.01.2024, 10:04 przez Lifeisbrutal.)
Królu złoty Escobar wiem, że opcji benzo nie wykluczasz to dołącz do tego:
-benzo ( tabsy , proch co tylko chcesz )
- kratom
- i jakaś maczanke
To będzie idealne kombo 😍
Liczę, że moje marzenia kiedyś się spełnią 😍😎
-benzo ( tabsy , proch co tylko chcesz )
- kratom
- i jakaś maczanke
To będzie idealne kombo 😍
Liczę, że moje marzenia kiedyś się spełnią 😍😎
24.01.2024, 15:17
To ja też podpinam się o benzo w prochu jest spora dziura w rynku pl jeśli chodzi o to...
24.01.2024, 21:19
Ja tak samo chciał bym benzo, a tak muszę specjalnie kupować w innym sklepie 😩