Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
dopal.tube
27.01.2024, 22:44
Jest trwała i prosta w obsłudze.
Jak każda sztywna...
Jak każda sztywna...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.01.2024, 02:02
wejdz sobie w sobote w nocy na live na tiktokU zobaczysz ile ludzi tam jest wycpanych czasami to mamy takie jaja jak z tych ludzi
Macie wiecej niż 18 lat i używacie tiktoka? Jestem pod wrazeniem. To gowno gorsze niż trucizna, robiące ludziom jajecznice z mózgu i skutkuje tym, że następne pokolenie młodziezy będzie tak otępiałe, że nawet sobie jeszcze nie zdajemy sprawy i nie potrafimy tego dobrze wyobrazić. Jak na moje nikt nie powinien sie dotykac ten aplikacji, ani młodziez i dzieci, bo zostawi to spore ubytki w mózgu, ani dorośli, bo powinni mieć coś lepszego do roboty niz oglądanie krótkich filmików robiacych dziury w mózgu nagranych przez 70iq gobliny w tademie z płatnymi propagandystami.
A co do samej koncepcji dopal tube - fajny pomysł, ale podobnie jak z pomysłm na aplikacje mobilną do przeglądania forum - to nie wypali, bo nikt nie bedzie z tego korzystać. Za hosting trzeba płacić, komus trzeba też zapłacic żeby takie coś postawił, za darmo to się samo nie zrobi.
Moja propozycja jest taka - jeśli chcecie wrzucać fajne filmy o tematyce dopalaczowej i okołodopalaczowej to wrzucajcie je na konto Mega i linkujcie te pliki w jakimś dedykowanym wątku - na Mega sie wszystko bardzo bardzo szybko wrzuca i tak samo szybko pobiera, download nie powinien byc problemem. Albo wrzucajcie na konta na stronach specjalnie do filmików, typu bitchute/rumble.
A co do samej koncepcji dopal tube - fajny pomysł, ale podobnie jak z pomysłm na aplikacje mobilną do przeglądania forum - to nie wypali, bo nikt nie bedzie z tego korzystać. Za hosting trzeba płacić, komus trzeba też zapłacic żeby takie coś postawił, za darmo to się samo nie zrobi.
Moja propozycja jest taka - jeśli chcecie wrzucać fajne filmy o tematyce dopalaczowej i okołodopalaczowej to wrzucajcie je na konto Mega i linkujcie te pliki w jakimś dedykowanym wątku - na Mega sie wszystko bardzo bardzo szybko wrzuca i tak samo szybko pobiera, download nie powinien byc problemem. Albo wrzucajcie na konta na stronach specjalnie do filmików, typu bitchute/rumble.
28.01.2024, 11:08
Mogę postawić taki serwis, w barterze za towar xDD ale hosting już w waszym zakresie
28.01.2024, 11:51
Horsii tu nie chodzi o jakąś apke jak tt przykładowo bardziej widziałbym to jako kolejny dział jak każdy na głównej z tym że możliwość uploadu i odtwarzania bezpośrednio na forum plus jak ktoś by dawał linka to nie tylko yt by odtwarzał ale z każdej platformy czy strony z uploadem. Jedynie taki widoczek jak ma np yt że oglądasz jedno ale z boku czy na dole masz listę innych filmów czy proponowane, lajki, komentarze, taki Netflix dla ćpaków a meta dane video też chyba da radę usunąć przed wrzutka wiec wrzucając nawet przepis na sprowadzenie czegoś do wolnej zasady byłbyś bezpieczny <3
To co opisales dalej wymaga tego żeby oplacić dodatkowe miejsce na serwerze do hostowania tego i kogoś kto to napisze. I koniec końców będą to pieniadze zmarnowane, z powodu podanego powyzej.
Jeśli bardzo chcesz takie cos, to zaplać za to - bo ja jestem pewien ze z administracji nikt nie wyloży pieniedzy na funkcje z której będa korzystac dwie osoby. Rozmarzyłeś się. Natomiast za darmo można ogarnąć utworzenie jakiegoś poddziału w ktorymś z dzialow i wstawiania tam embedów z bitchute/rumble tudzież linków do mega, tak jak pisalem.
28.01.2024, 12:07
Sorki niewyspany jestem. Ale dlaczego wykupywać miejsce na serwerze? Nie istnieje coś na wzór imbb imożna by tak wrzucać video jak fotki w postach?
28.01.2024, 12:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.01.2024, 12:40 przez kot_kreskowy.)
Tiksrok to zło.
Należy osrać to.
Tak samo shorts na yt.
To samo gówno
Należy osrać to.
Tak samo shorts na yt.
To samo gówno
NIE dla OPIO !!!