Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaka była twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? -01/29
29.01.2024, 00:02
Teletubisie 😎 zawsze jak oglądałem to te słoneczko w którym była buźka dziecka kojarzyło mi się, że to ja tam jestem. 😂 Miałem nawet wszystkie 4 teletubisie takie duże maskotki xD
29.01.2024, 08:25
Teletubisie?
Trauma do końca życia jak dawno temu na jednym z pierwszych schizogennych zjazdów po fecie położyłem się do łóżka i w telewizji leciały teletubisie. Ale mnie to porysowało
A z ulubionych to Ed, Edd, Eddy; Krowa i kurczak... Generalnie te starsze bajki z jajem, a nie kolorowe LGBT bajki co są teraz 😐
Trauma do końca życia jak dawno temu na jednym z pierwszych schizogennych zjazdów po fecie położyłem się do łóżka i w telewizji leciały teletubisie. Ale mnie to porysowało
A z ulubionych to Ed, Edd, Eddy; Krowa i kurczak... Generalnie te starsze bajki z jajem, a nie kolorowe LGBT bajki co są teraz 😐
29.01.2024, 11:03
O tak Ed, edd i eddy to było coś, generalnie te kapke starsze rzeczy z CN - bliźniaki crump. Pamiętam jeszcze bobry w akcji (chore to było akurat na nicelodion chyba), i "kotopies" xDDD
No i polskie wynalazki typu bolek i lolek, koziołek matołek itd.
A tych jeszcze starszych to niepamietam juz
No i polskie wynalazki typu bolek i lolek, koziołek matołek itd.
A tych jeszcze starszych to niepamietam juz
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA