Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
(08.01.2024, 19:03)emati3636 napisał(a): Jest trochę eufo ale większość speed
Jak masz euforyzujacego NEP-a to odstaw to, wywal, bo Cię vendor w wała robi. Zależność dopaminy do serotoniny jest tak duża, że możliwość euforii jest praktycznie zerowa. Chyba, że mówimy o tzw euforii dopaminowej takie euforii jak przy amfetaminie to może. Nie ma to jednak nic wspólnego z typową euforia jaka ludzie czują przy euforykach.
Gdyby mi zależało na typowym stymulancie to nie wiem co bym dzisiaj wybrał. Chyba jednak nie NEP-a czy Henia. Za duże ryzyko cardio i zamiast dobrej zabawy siedzenie i myślenie czy mi serce wyskoczy czy nie. A walenie do stima benzo, że wyplaszczyc działanie mija się z celem...
21.01.2024, 15:16
Pobrałem analog hexenu od Pabla dziś lub jutro będę testował ale opisy tak mnie zachęcają, że następny na celowniku będzie nepik.
27.01.2024, 23:34
jeli chodzi o palenie nepa,, jeżeli jest dobry to da sie palic i smakuje fajnie jeżeli chujowy to gryzie i nie da radyy...
polecam robic turbo szlugi z nepem
polecam robic turbo szlugi z nepem
31.01.2024, 08:27
Kurwa kuzyna mi psy zawinęli miał 20 bucha i około 15 nepa a dopierdalają mu mefedron i bucha o łącznej wadze 90g. Pytanie co w laboratorium jak nepa spadają co wyjdzie