Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
200 kg klefedronu...
01.02.2024, 22:04
Ja pierdole, wrażliwi się znaleźli 🤔
Warunki nawet bardzo dobre jak na wiejską kuchnie. Jak wpierdalacie różnicy Wam to nie robi a następnego dnia na bardziej ujebanej podłodze szukacie wystrzałów z pod karty żeby jeszcze na pacha nazbierać. Tu już wasza czystość się kończy 🤣🤣 jeszcze związki zawodowe niech założą, bhp'owiec będzie przychodził - "ten kocioł jest za bardzo ukurwiony" 😎 tu się tnie koszty bo nic nie trwa wiecznie a robi się to dla 💰💰💰
Warunki nawet bardzo dobre jak na wiejską kuchnie. Jak wpierdalacie różnicy Wam to nie robi a następnego dnia na bardziej ujebanej podłodze szukacie wystrzałów z pod karty żeby jeszcze na pacha nazbierać. Tu już wasza czystość się kończy 🤣🤣 jeszcze związki zawodowe niech założą, bhp'owiec będzie przychodził - "ten kocioł jest za bardzo ukurwiony" 😎 tu się tnie koszty bo nic nie trwa wiecznie a robi się to dla 💰💰💰
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
02.02.2024, 07:06
Biały Miś haha, dokładnie. Najbardziej mnie bawi, że właśnie to laboratorium nie wygląda tak tragicznie. Jeśli ktoś pamięta tą mityczną już Kojarzycie może jak w wiadomościach parę lat temu było o tej wielkiej hali klefedronowej którą zamknięto na podhalu - niby największej w europie? Chodzi mi o ten news konkretny, co pisali, że trzeba było pół wioski jakiejś pobocznej ewakuować i w ogóle teren zamknąć w pizdu, bo wszędzie sie lały zanieczyszczenia z syntezy, burdel i ogólnie to było ogromne przedsięwzięcie.
Tam to byl syf. Chociaż widziałem gorsze pierdolniki, ale na znacznie mniejszą skale, bo mówie o jakichś piwnicznych syntezach.
Chińczycy mieli piękne laboratoria i maszyny, owszem, i ich beta-ketony lata temu były pyszne, ale jeśli myślisz że fotki laboratorium które pokazuje ci jakiś chińczyk na swojej stronie internetowej swojej firmy (zawsze swoją drogą śmiesznie nazwanej, coś w stylu "Deng Xiaoping Chemical Intermediate and Precursor Supply Co. Ltd. ") są prawdziwe - muszę cię zasmucić, nie są. Przecież to jest dla ćpunów. Ten sprzęt nie jest czyszczony lub jest bardzo, bardzo rzadko.
Niektórzy pisza, że to laboratorium z filmikiu jest syfne, że jak tak można - a ciekawe ilu z nich zamawiało jakieś brązowe, pomarańczowe, kurwa czarne klefedrony i pisało o tym jak dobrze klepie
Tam to byl syf. Chociaż widziałem gorsze pierdolniki, ale na znacznie mniejszą skale, bo mówie o jakichś piwnicznych syntezach.
Chińczycy mieli piękne laboratoria i maszyny, owszem, i ich beta-ketony lata temu były pyszne, ale jeśli myślisz że fotki laboratorium które pokazuje ci jakiś chińczyk na swojej stronie internetowej swojej firmy (zawsze swoją drogą śmiesznie nazwanej, coś w stylu "Deng Xiaoping Chemical Intermediate and Precursor Supply Co. Ltd. ") są prawdziwe - muszę cię zasmucić, nie są. Przecież to jest dla ćpunów. Ten sprzęt nie jest czyszczony lub jest bardzo, bardzo rzadko.
Niektórzy pisza, że to laboratorium z filmikiu jest syfne, że jak tak można - a ciekawe ilu z nich zamawiało jakieś brązowe, pomarańczowe, kurwa czarne klefedrony i pisało o tym jak dobrze klepie
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
02.02.2024, 10:56
Papa czworeczko Ja bym powiedział, że warunki produkcji bdb jak popatrzeć na niektóre chałupnicze produkcje
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
02.02.2024, 16:16
@"Twilight Sparkle" większa ilość rdestu poprawiła by komfort gotowania 😎
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
07.02.2024, 02:55
Ludzie myślą że będzie tam pięknie na oglądali się Breaking Bad i innych takich filmów. Tutaj nie chodzi o sterylność tylko żeby zarobić szybko i najmniejszym kosztem, nikogo tu nie będzie interesowało BHP i inne rzeczy. Jedynie co się liczy żeby zarobić i pojechać na wakacje lub coś innego.