Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co byś zrobił bez sampli?
08.02.2024, 20:01
Nic xD sample to miły gest od vendorów płynący z ich dobrej woli i serduszka. ❤ Stać mnie na zamówienie od czasu do czasu może nie są to duże typu stówa klefa ale na 20g spokojnie zawsze mnie stać.
08.02.2024, 23:13
Żył bym jak żyje, nigdy sampla (oprócz tych które dostałem w gratisie) nie wyprosiłem. Szanuję vendorów, jeśli nie daje to nic się nie stało.... W AGD do lodówki nie dostajesz żelazka gratis na próbę (pozdrawiam SB dzisiaj )
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
08.02.2024, 23:36
Biały Miś a powinni dawac te zelazka.
To dziady😎
Odpowiadajac na pytanie;
Jesli jesteś normalny i wykazujesz pewną inicjatywę to nie musisz się jakos specjalnie prosić.
Normalny vendor sam Cię nakarmi o czym przekonałem się juz nie raz.
Ponadto uważam socjal za rozwiazanie win-win.
Ale gdyby go nie bylo to albo bym go sobie wyprosił albo po prostu zredukował ilość wchłanianego gówna co wyszłoby mi na zdrowie akurat, takze nie ms tego zlego co by na dobre nie wyszło😎
To dziady😎
Odpowiadajac na pytanie;
Jesli jesteś normalny i wykazujesz pewną inicjatywę to nie musisz się jakos specjalnie prosić.
Normalny vendor sam Cię nakarmi o czym przekonałem się juz nie raz.
Ponadto uważam socjal za rozwiazanie win-win.
Ale gdyby go nie bylo to albo bym go sobie wyprosił albo po prostu zredukował ilość wchłanianego gówna co wyszłoby mi na zdrowie akurat, takze nie ms tego zlego co by na dobre nie wyszło😎
Metamorfoza
08.02.2024, 23:54
dofinansowania od unii powinny byc na mefedron
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW