Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
W jakim sklepie najbardziej lubisz robić zakupy? -02/09
09.02.2024, 00:11
Z uwagi na bliskość to biedronka, lecz po niektóre produkty wolę jednak nadrobic drogi i np po chlebek jade do piekarni, po wedliny do rzeźnika lub delikatesy jakieś.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
09.02.2024, 08:50
Właśnie. Kwestia tego czy pytanie dot. Vendorów czy normalnych sklepów.
Jeśli o te drugie chodzi, to Lidl może się poszczycić moim zdaniem porządkiem w przeciwieństwie do netto czy biedronki, bo w tych to kuźwa czasami znaleźć platykietkę z ceną jakiegoś produktu graniczy z cudem i ogólnie jakiś taki nieład tam panuje.
A z Vendorów to tam gdzie zrobię raz udane zakupy tam jestem stałym klientem jakiś czas.
Jeśli o te drugie chodzi, to Lidl może się poszczycić moim zdaniem porządkiem w przeciwieństwie do netto czy biedronki, bo w tych to kuźwa czasami znaleźć platykietkę z ceną jakiegoś produktu graniczy z cudem i ogólnie jakiś taki nieład tam panuje.
A z Vendorów to tam gdzie zrobię raz udane zakupy tam jestem stałym klientem jakiś czas.
09.02.2024, 10:38
Tylko dino ❤ ale wkurwiony jestem iak w tym bliżej mnie nie ma żwirku dla kotów i muszę zapierdalać do tego drugiego.