Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony?
08.02.2024, 17:52
Ferdzio Kiepski i jak się czujesz po 20 latach zażywania MOCARNYCH STIMÓW? Jak duże straty w zdrowiu fizycznym i psychicznym odczuwasz? I jakie stimy są mocarne?
09.02.2024, 14:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.02.2024, 14:38 przez Ferdzio Kiepski.)
@"Twilight Sparkle" Czuję się na pewno fizycznie dużo lepiej niż za czasów, kiedy byłem uzalezniony od helu. Nie leczę się psychiatrycznie, przejawy agresji często się zdarzają. Psychozy również, ale do psychiatrów się nie wybieram. Jestem po wielu hospitalizacjach, jak i pobytach w psychuszce.
MOCARNE tzn jakie? Piko, Alfy, MDPHP, zdarza się palić krak
MOCARNE tzn jakie? Piko, Alfy, MDPHP, zdarza się palić krak
09.02.2024, 14:39
Ja nie jestem uzależniony od substancji.
To substancje są uzależnione od Kota😎
To substancje są uzależnione od Kota😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
09.02.2024, 14:45
kot_kreskowy trzeba się zgodzić. Przecież to człowiek(kot) ostatecznie ma kontrolę nad substancjami i może zdeterminować ich wpływ na życie, a nie odwrotnie.
14.02.2024, 09:35
Od żadnej, szlugi rzucne wiele lat temu, alko sporadycznie "od święta" ostani raz piłem...na Sylwesta - nepy, fety, alfy też okazjonalnie.
Wstaje z rana jak dzisiaj i zajebiste uczucie, że nie ma się ciśnienia na konkretną substancję, jednak obecny stan jest konsekwencja wielu miesięcy "pracy nad sobą " - "X" czasu temu.
Wstaje z rana jak dzisiaj i zajebiste uczucie, że nie ma się ciśnienia na konkretną substancję, jednak obecny stan jest konsekwencja wielu miesięcy "pracy nad sobą " - "X" czasu temu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !