Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co byś zrobił bez sampli?
09.02.2024, 13:13
Szczerze mówiąc z 5 maks 10 razy w życiu jakieś sample wziąłem na otwarcie sklepów/testy przed zakupem, raz chyba tylko Chmura mi coś przysłał za wątek o Nim tutaj, a z nagród sam wyciupkałem może jedną/dwie paczuchy, a tak to staram się kupować.
🐒
09.02.2024, 16:22
Niesamowita sprawa że nikt nigdy nie chce sampelków a potem wszyscy ogryzają ściany w oczekiwaniu na kody. Naprawdę niezwykłe zjawisko. Paranormalne wręcz. Sample kwantowe - nikt ich nie chciał a każdy czeka xDDDD
09.02.2024, 18:02
miałbym wyjebane, bo w samplach latają takie low-tier dragi (mówie ogólnie o bk), że czasami wole sobie odpuścić ich zażywanie. Forum spoko pośmiać się można, skrobnąć post na temat jak się jest obeznanym - normalka.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
09.02.2024, 20:26
pewnie bym nie cpal, bo jestem kurewskim zydem i nie cierpie wydawac pieniedzy XD
15.02.2024, 00:23
Ja to od początku miałem wyjebane w te sample. Darmowe ćpanie nie może być dobre. Ktoś mnie namówił na wzięcie udziału w konkursie halloween, dostałem od ducha jakiś syf. Amf nie klepie, Nep to może wjazd 3/10 a później jakieś dziwne ogłupienie, po pigułach cola to się porzygałem i było strasznie, po 2 pigułach grałem sobie w gierkę, takie 2/10. Zioło też bez sensu bo gryzie w gardło i nie ma podjazdu do synt kanna. I efekty uboczne, schizy po tych "samplach".
No i ciekawe co ludzie by robili bez sampli. Może najpierw ich uzależnić samplami a potem niech robią loda za substancję? Czy niech idą do pracy i kupują normalnie? No ale sample powinny raczej zachęcić, mnie zdecydowanie zniechęciły do vendora duch. Za to adb-butinaca i 1p-lsd od chemcloud (i jeszcze dropperdepot)- poza skalą, mistrzostwo (przede wszystkim klepie)
No i ciekawe co ludzie by robili bez sampli. Może najpierw ich uzależnić samplami a potem niech robią loda za substancję? Czy niech idą do pracy i kupują normalnie? No ale sample powinny raczej zachęcić, mnie zdecydowanie zniechęciły do vendora duch. Za to adb-butinaca i 1p-lsd od chemcloud (i jeszcze dropperdepot)- poza skalą, mistrzostwo (przede wszystkim klepie)
15.02.2024, 02:07
(15.02.2024, 00:47)Twilight Sparkle napisał(a): Obawiam się że duch nie przyjmuje zapłaty w naturze a szczególnie w lodach xD
No i cały misterny plan w pizdu. I trzeba iść do pracy jak normalny człowiek, co za upokorzenie xD
(15.02.2024, 01:21)LOBO napisał(a): Demilich "darmowe cpanie, nie moze byc dobre...." itd. Rozumiem, ze to forma ironiczna/sarkastyczna, z 15 dnem?
Czy mowisz tak na powazke?
Jak nowy vendor wchodzi na forum to logiczne, że chce się zareklamować i wyśle dobry towar, żeby złapać klientów. Ale ja bym bardzo ostrożnie podchodził do darmowego ćpania. Dla mnie to oczywiste, że dobry towar musi kosztować, widzisz, najlepszych rzeczy nie dają do sampli... A co dają? Coś co żal sprzedawać bo klient się zniechęci? Coś zanieczyszczonego?