Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina
12.02.2024, 14:58
Te pedały z bramy nie wiedzą jak przechowywać fetę i na tym najwięcej traci na jakości
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
14.02.2024, 15:22
Jezu Kaja zeżarłeś za dużo to się dłużej zeszło z rozkładaniem tego i "wynoszeniem śmieci". Ty myślisz że cząsteczki amfetaminy to mają małe zegarki na łapkach i jak minie równo wyznaczony czas to decydują że pora przestać działać.
15.02.2024, 00:23
Mnie tam amf od ducha nie zachwyciła. W zasadzie to bez sensu to wciągać. Ktoś napisał "To nie klepie, jest jak kawa." No super wynalazek, że nie śpisz przez noc. Ja na trzeźwo też potrafię nie przespać nocy. Fiut nie staje od tego, i w ogóle to jest jakieś bez sensu. Przegrywa ze zwykłym napojem energetycznym z kofeiną xD
19.02.2024, 19:04
Mef123 Duszek pierwsza klasa, lepsze niz na miescie 20x, od cebulowych V tak samo. A black? Nie wiem, złożyłem zamówienie i czekam.. na razie po opłaceniu kontaktu brak, ale czekamy. mozliwe ze na starcie dużo zamówień i chłop nie ogarnia, bo widać że za wiele doświadczenia chyba nie ma.
26.02.2024, 04:32
Aż się naogladałem dostępnych futerałów, zrobiło mi to smaka. Te stare czasy kiedy niuchnąłem i mnie oczy bolały jak próbowałem je zamknąć. 5zlotowki i nie do przegadania. Cala noc w pingla na kamiennym stole xd Usłyszałem ost że szukam świętego graala. Wiedziałem że jeszcze Polska nie zginęła