Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Drony na niebie czy to prawda że nas śledzą
22.05.2022, 02:14
Też mieliśmy dziwne akcje z dronami kiedy mieszkałem tam gdzie większość życia drony latały cały czas, kiedy się wyprowadziłem przestali. Ale potrafiły latać o 4-5 rano nad miejscami oddalonymi od jakiś domów 5-8km
Też byliśmy tym ostro poschizowani, ale z drugiej strony dobrze bo pomogło się nam przygotować na ciszę przed burzą...
Też byliśmy tym ostro poschizowani, ale z drugiej strony dobrze bo pomogło się nam przygotować na ciszę przed burzą...
22.05.2022, 05:12
Nie to bzdura te drony co latają to są drony do kamerowania krajobrazu nie spotkałem się z dronem policyjnym
22.05.2022, 07:22
Przecież drony są od dłuższego czasu na wyposażeniu policji i straży miejskiej w niektórych większych miastach w Polsce. Widziałem takiego w "akcji", a także widziałem na necie jak policja chwaliła się tym sprzętem na jednym z portali i pokazywali jak tym sterują, jaki mają zasięg itd.
22.05.2022, 09:29
z tymi dronami to raczej na komendach powiatowych z takim sprzetem, nie przypominam sobie, aby na posterunkach mialy byc drony
teraz stimiarze beda mieli jeszcze bardziej w nocy przejebane, na niebie starlinki teraz smieszniej jak ufo zobaczy i pomysli, ze to jest dron xD
teraz stimiarze beda mieli jeszcze bardziej w nocy przejebane, na niebie starlinki teraz smieszniej jak ufo zobaczy i pomysli, ze to jest dron xD