Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
11.04.2022, 19:04
(11.04.2022, 16:57)Maniek napisał(a): Jeśli chodzi o udział w konkursach i nagrodach, to wg mnie moderatorzy nie powinni brać w nich udziału i tym samym przyjmować nagród. To zabawa i nagrody przeznaczone wyłącznie dla aktywnych użytkowników. Takie jest moje zdanie i ja nagród nie przyjmuję jakby co
To już wszystko rozumiemy
11.04.2022, 19:20
(11.04.2022, 19:00)suchy napisał(a): Zapytam proforma czy nasze dane są bezpiecznie przechowywane ?
Nie przechowujemy danych użytkowników. Jeśli natomiast chodzi o kwestie BHP to niestety nasza rola jest tutaj ograniczona. To Wy sami musicie zadbać o swoją anonimowość, co nie jest bardzo trudne.
VPN + nie robienie glupot wystarczy. Ewentualnie na PW używajcie PN
11.04.2022, 19:22
(11.04.2022, 19:20)hulerkfow23 napisał(a): Nie przechowujemy danych użytkowników. Jeśli natomiast chodzi o kwestie BHP to niestety nasza rola jest tutaj ograniczona. To Wy sami musicie zadbać o swoją anonimowość, co nie jest bardzo trudne.
VPN + nie robienie glupot wystarczy. Ewentualnie na PW używajcie PN
Używacie na ogół VPN?
11.04.2022, 19:28
(11.04.2022, 19:22)Zenez napisał(a): Używacie na ogół VPN?
Ja używam i kazdemu polecam. Można też po prostu odpalać Forum przez tora, ale może trochę zamulać.
Jak ktos nie używa to raczej tragedia się nie stanie. Ile to razy na innych forach latały zdjęcia i dane adresowe użytkowników, a nikt niepowołany się tym nie zainteresował. Mimo wszystko przezorny zawsze ubezpieczony.
11.04.2022, 20:49
Danych nie przechowujemy, a serwer stoi w bezpiecznym miejscu, tak żeby służby nie mogły mieć dostępu do bazy danych forum. To podstawa działania tego typu for.
VPN + Tor polecam. Samo VPN w zasadzie dla przeciętnego zjadacza klefa też styknie. Jak ktoś nie używa, to też się nic nie stanie, bo służby musiałyby przejąć całą bazę danych żeby dostać w swoje łapska czyjeś IP.
VPN + Tor polecam. Samo VPN w zasadzie dla przeciętnego zjadacza klefa też styknie. Jak ktoś nie używa, to też się nic nie stanie, bo służby musiałyby przejąć całą bazę danych żeby dostać w swoje łapska czyjeś IP.
E tam na avatara swoje zdjęcie z fb wstawić najlepiej i jako nick dac swoje imie i nazwiskio wtedy na pewno można sie czuć bezpiecznym bo służby pomyślą ze to nie możliwe by ktoś był takim debilem i pomyślą ze to fake
12.04.2022, 11:34
Czemu mam tylko 100 reputacji a nie 117 myślałem że dodajecie reputację do postów jak się przekroczy 100
12.04.2022, 11:37
(12.04.2022, 11:34)Zenez napisał(a): Czemu mam tylko 100 reputacji a nie 117 myślałem że dodajecie reputację do postów jak się przekroczy 100
Moge Ci dodać to 17 jak chcesz. To nie ma znaczenia bo nagrody za reputację i tak zaczynają się wliczać po pierwszej wysyłce i są liczone na zasadzie kto zdobył najwiecej w tydzień.
Poza tym będąc dokładnym to musiałbym Ci dać 7, bo 10 dostałeś za próg 20 wiadomości, a one się nie łączą tak czy siak nie ma sprawy tylko napisz to Ci dam szczęśliwa 7.
(11.04.2022, 21:25)Pazyfea napisał(a): E tam na avatara swoje zdjęcie z fb wstawić najlepiej i jako nick dac swoje imie i nazwiskio wtedy na pewno można sie czuć bezpiecznym bo służby pomyślą ze to nie możliwe by ktoś był takim debilem i pomyślą ze to fake
Hahah dobre to było hehe
(11.04.2022, 16:57)Maniek napisał(a): Jeśli chodzi o udział w konkursach i nagrodach, to wg mnie moderatorzy nie powinni brać w nich udziału i tym samym przyjmować nagród. To zabawa i nagrody przeznaczone wyłącznie dla aktywnych użytkowników. Takie jest moje zdanie i ja nagród nie przyjmuję jakby co
I to się ceni
(12.04.2022, 11:37)hulerkfow23 napisał(a): Moge Ci dodać to 17 jak chcesz. To nie ma znaczenia bo nagrody za reputację i tak zaczynają się wliczać po pierwszej wysyłce i są liczone na zasadzie kto zdobył najwiecej w tydzień.
Poza tym będąc dokładnym to musiałbym Ci dać 7, bo 10 dostałeś za próg 20 wiadomości, a one się nie łączą tak czy siak nie ma sprawy tylko napisz to Ci dam szczęśliwa 7.
Nie spoko nie trzeba
Jeszcze mam pytanie odnośnie top5 piszących to automatycznie się zrestartuje po nowym tygodniu czy będzie trzeba sobie osobno liczyc swoją aktywność