Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
12.04.2022, 13:10
Zenez Szyderca posty zaliczamy do soboty 00:00 przed dniem wysyłkowym.
Jest opcja na profilu "wszystkie posty uzytkownika" także znalezienie pierwszego z początku tygodnia lub ostatniego z poprzedniego nie powinno być problemem.
Nagrody są przyznawane za tydzień aktywności. Teraz jest wyjątek bo zaczęliśmy od środy więc za półtorej. Innymi słowy można mieć 7000 postow, a w kolejnym tygodniu nie być aktywnym i wtedy nagroda nie zostanie przyznana.
Jest opcja na profilu "wszystkie posty uzytkownika" także znalezienie pierwszego z początku tygodnia lub ostatniego z poprzedniego nie powinno być problemem.
Nagrody są przyznawane za tydzień aktywności. Teraz jest wyjątek bo zaczęliśmy od środy więc za półtorej. Innymi słowy można mieć 7000 postow, a w kolejnym tygodniu nie być aktywnym i wtedy nagroda nie zostanie przyznana.
12.04.2022, 13:45
Jeżeli dobrze zrozumiałem powinienem moc juz dodawać reputacje użytkownikom a nadal nie mam tej opcji mordko
12.04.2022, 13:49
Ja już normalnie oceniam
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
(12.04.2022, 13:10)hulerkfow23 napisał(a): Zenez Szyderca posty zaliczamy do soboty 00:00 przed dniem wysyłkowym.
Dzieki za info mordo.
(12.04.2022, 13:49)dimiliki napisał(a): Ja już normalnie oceniam
Ja tak samo
12.04.2022, 15:18
A sorry na odwrót przeczytałem haha myślałem ze ocenianie jest od 20 postow i 10 like a pisanie na chatcie jest od 100 postów i 100 like a tu na odwrót haha
12.04.2022, 15:59
Pamiętajcie tylko, że sztuczne nabijanie plusów sobie nawzajem w każdym prawie możliwym poście może skutkować efektem końcowym odwrotnym od zamierzonego Wiecie co mam na myśli