Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
23.02.2024, 08:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.02.2024, 08:51 przez Lifeisbrutal.)
Raczej nie inaczej zawsze
Szybko i bezpiecznie
Do tej listy swoich marzeń dorzucam
- benzo
-kratom
- maczane
- i jakieś inne opio
Szybko i bezpiecznie
Do tej listy swoich marzeń dorzucam
- benzo
-kratom
- maczane
- i jakieś inne opio
haha, jak mdpv i w ogóle alfy (KOLOR TAKI A NIE INNY!!! XD) to ja zaproponuję aby jeszcze dodać do oferty pociski rakietowe powietrze-powietrze AIM-9 sidewinder w skrzyniach po 25 sztuk oraz przenośne głowice nuklearne W-54 z plutonem-239 dostępne tylko dla użytkownikow od 1000 pkt reputacji, bo to mocny towar. i jeszcze jakieś podróby AK-47 by sie przydaly. najlepiej te chinskie wyprodukowane przez Norinco bo są tanie, więc od razu mogłyby być też w pakietach po 10 szt, escobar wynegocjowalby dobrą cene i wszyscy byliby zadowoleni.
23.02.2024, 19:28
Jak chce alfy kolorowe, to niech kupi sobie skądstam i sobie zabarwi... To niestety nie są czasy kolorowych krysztalów z chin, że sobie mogłeś wybrać alfe w proszku, w kamulcach, i jeszcze sie chlop pytal czy chcesz czerwona, niebieską, fioletową czy bez koloru Na dobra sprawę z chin nie ma żadnych dobrych b-k w normalnym kolorze, a co dopiero w jakichś pojebanych... no chyba że ktoś sobie ceni bardziej wygląd towaru niz to jak klepie - to wtedy sie mozna dogadac z jakimś biznesmenem z Shenzhen
23.02.2024, 20:56
Hahahhaah Diabeuu666 przepis na to
"APHP ocet niebieski krysztal"
Kup denaturat polej i będziesz miał.
Matko co Ty za wynalazek wymyślileś mogę ci zagwarantować że esco tego nie wprowadzi. Także zostaną to twoje niespełnione marzenia
Apvp
"APHP ocet niebieski krysztal"
Kup denaturat polej i będziesz miał.
Matko co Ty za wynalazek wymyślileś mogę ci zagwarantować że esco tego nie wprowadzi. Także zostaną to twoje niespełnione marzenia
Apvp