Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czemu boicie się aplikacji PR?
16.02.2024, 18:58
Boję się PERRECTUM bo to pewnie jak wkręcanie kołka w dziurę gdzie słońce nie dochodzi Nawet czopka nie włożę
16.02.2024, 20:15
Ferdzio Kiepski popieram 😅 wyobraźmy sobie sytuacje:
Ktoś wali sniff - ale prawilniak, dobry chłopak, osiedlowy łobuz 😎
Ktoś wali oral - ale grzeczny, ohh, ahh, ale miłego, niech się bawi Wariacik 😎
Ktoś wali I.V. - o kurwa, hardcore, masakra, nie podchodzę lepiej, ale niech robi co uważa 😎
I w tym miejscu jakiś wygięty gość z rurką w tyłku który się pręży wtłaczając w odbyt jakieś używki...
I spoko, ale niech później nie wmawia innym, że ich posty na jakichś stronach robią dziury w mózgu, albo, że ktoś jest taki czy siaki i jest z nicku Jajabuza, a nieKajabuza 😎
Ktoś wali sniff - ale prawilniak, dobry chłopak, osiedlowy łobuz 😎
Ktoś wali oral - ale grzeczny, ohh, ahh, ale miłego, niech się bawi Wariacik 😎
Ktoś wali I.V. - o kurwa, hardcore, masakra, nie podchodzę lepiej, ale niech robi co uważa 😎
I w tym miejscu jakiś wygięty gość z rurką w tyłku który się pręży wtłaczając w odbyt jakieś używki...
I spoko, ale niech później nie wmawia innym, że ich posty na jakichś stronach robią dziury w mózgu, albo, że ktoś jest taki czy siaki i jest z nicku Jajabuza, a nie
17.02.2024, 15:15
Kajuś nigdy nie widziałam żeby ktoś walił PR na imprezie xD a jak już to zawsze możesz pójść do łazienki żeby nie gorszyć otoczenia xD
17.02.2024, 15:43
@"Twilight Sparkle" PR na imprezie to musiałby być niezły agent xD
Wydaje mi się, jakbym żył w azylu szaleństwa który sam stworzyłem
17.02.2024, 16:12
Ale jakby jakaś koleżanka chciała zarzucić PR to myślę że od razu znaleźli by się chętni do pomocy w aplikacji xDD