Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
cyber*c.**
17.02.2024, 15:38
całkiem skasowałem konto .. jakiś debilny pomysł ..
wiem ze cyberrc ale kurwa nie pamietam co dalej xd dalszy ciąg emaila
wiem ze cyberrc ale kurwa nie pamietam co dalej xd dalszy ciąg emaila
18.02.2024, 10:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.02.2024, 10:42 przez sagazabilfelka.)
SztywnyMisza sprawdzałem już i nie działa
w tytule tematu widzę ze adres strony końcówka to ** czyli chyba PL
pamięta ktoś czy to było Pl czy com ? xD
drobne wskazówki potrzebuje i jakoś ułożę te puzzle xD
w tytule tematu widzę ze adres strony końcówka to ** czyli chyba PL
pamięta ktoś czy to było Pl czy com ? xD
drobne wskazówki potrzebuje i jakoś ułożę te puzzle xD
20.02.2024, 16:22
Czemu mi ktoś usunąl wątek sklepu??????
Przecież to legit sklep bo czytałem właśnie trochę opinii a mają psajko, tryptaminy, dysocjanty!!!
Przecież to legit sklep bo czytałem właśnie trochę opinii a mają psajko, tryptaminy, dysocjanty!!!
a teraz o kolektywie piszez w wątku cybera
24.02.2024, 15:42
diabelek musisz wytrzezwiec chyba
sagazabilfelka bylo .nl, bo teraz sprawdzilem maila jak cos to na pw moge ci podeslac caly adres
sagazabilfelka bylo .nl, bo teraz sprawdzilem maila jak cos to na pw moge ci podeslac caly adres
24.02.2024, 19:50
super wielkie dzięki za pomoc
jest tylko problem taki ze świeży jestem na forum i nie mam uprawnień do pisania wiadomości a nie ukrywam bardzo mi zależy na tym adresie , masz jakiś pomysł jak wysłać mi ten adres ?
jest tylko problem taki ze świeży jestem na forum i nie mam uprawnień do pisania wiadomości a nie ukrywam bardzo mi zależy na tym adresie , masz jakiś pomysł jak wysłać mi ten adres ?
25.02.2024, 11:49
sagazabilfelka zeby otrzymywac i wysylac wiadomosci prywatne musisz miec 20 postow i 10pkt reputacji o ile sie nie myle
25.02.2024, 15:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.02.2024, 16:08 przez sagazabilfelka.)
wwojtuss dobra mam fajny pomysł , nie ukryłem e-maila w profilu i można do mnie na e-mail wysłać wiadomość przez formularz na forum w moim profilu(zakładka kontakt) , albo dopisać do mojej nazwy użytkownika @prot**.me
jakbyś mógł wysłać to byłbym Ci bardzo bardzo wdzięczny
jakbyś mógł wysłać to byłbym Ci bardzo bardzo wdzięczny