Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
25-B NBOMe
07.01.2024, 11:19
Jest jeszcze opcja gdzieś dostać to świetne cudenko? W ogóle jakiegokolwiek nboma? Fenylki były świetne. 1.5mg zaundowalo mi "przejście"
09.02.2024, 13:02
Może nie, w sumie to byłoby lepiej. Dawny znajomy, amator kwasów, grzybów - wszystkich sajko po NBOME wyskoczył z okna, uprzednio rozcinając się nożem. Nie wiem, czy to wina substancji, ale gość był naprawdę zaprawionym w boju psychonautą
09.02.2024, 13:24
nboma raczej nie, widziałem tylko nboh-y, 25e i 25b.
Ferdzio Kiepski smię twierdzic że jak ktoś skacze z okna po psychodelikach to nie powinien był ich brać w ogole, i przede wszystkim w psychice tej osoby lezal problem, w pierwszej kolejnosci. wątpie aby to byla wina substancji. to troche jak mity z lat 60. o "zlym kwasie" - złych partiach lsd ktore rzekomo wywolywaly tylko negatywne doswiadczenia
nbxx może i są bardziej "stymulujące" na swoj sposób niż kwas bo są fenylkami, ale nie jest to raczej powód żeby wyskoczyć z okna. jak już to musialo być srogie przedawkowanie, chociaż zdaje mi sie że w przypadku nbxx prędzej dojdzie do powanych powiklan związanych z ukł. krązeniowym niz zrobisz to, co opisaleś.
Ferdzio Kiepski smię twierdzic że jak ktoś skacze z okna po psychodelikach to nie powinien był ich brać w ogole, i przede wszystkim w psychice tej osoby lezal problem, w pierwszej kolejnosci. wątpie aby to byla wina substancji. to troche jak mity z lat 60. o "zlym kwasie" - złych partiach lsd ktore rzekomo wywolywaly tylko negatywne doswiadczenia
nbxx może i są bardziej "stymulujące" na swoj sposób niż kwas bo są fenylkami, ale nie jest to raczej powód żeby wyskoczyć z okna. jak już to musialo być srogie przedawkowanie, chociaż zdaje mi sie że w przypadku nbxx prędzej dojdzie do powanych powiklan związanych z ukł. krązeniowym niz zrobisz to, co opisaleś.
19.02.2024, 19:05
Są ludzie co i na trzeźwo skaczą z okien i nikt nie robi afery że to wina trzeźwości.
19.02.2024, 19:20
Tak jak horsi napisał... No ale co prawda to prawda dużo przypadków samych hospitalizacji i dużo zgonów było po 25b nbome