Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Opioidy - Ogólna dyskusja
15.06.2023, 16:23
Kratom ok, ale nie daje tej bani co zwykła kodeina... Co kto lubi pewnie, mnie od dzieciaka ciągnie do kody...
16.06.2023, 08:02
Miałem raz kratom i faza zależna jest od tego ile g wsypiesz i w czym rozmieszasz.
Natężenie fazy się wtedy zmienia
Natężenie fazy się wtedy zmienia
16.06.2023, 08:35
I od odmiany kratomu bardzo duże ma znaczenia kolor "żyłek" odmiana red bali w ilości 10g rozpuczone w ciepłej wodzie, dokładnie wymieszane, wypite na hejnał co ważne najlepiej jest kilka godzin przed nie jeść posiłków wtedy czuć ten wjazd i tą przyjemną błogość która w kratomie jest wyjątkowa dość porównując inne opio
24.02.2024, 14:17
Tramadol ❤
Nic nie boli nic nie czujesz ani fizycznie ani psychicznie odcine masz totalną szkoda tylko że ta bajka trwa tak krótko.. Jeszcze gdyby dało się zasnąć przy tym stanie...
Nic nie boli nic nie czujesz ani fizycznie ani psychicznie odcine masz totalną szkoda tylko że ta bajka trwa tak krótko.. Jeszcze gdyby dało się zasnąć przy tym stanie...
24.02.2024, 14:41
To zacznij brac opioidy ktore nie są jednocześnie stymulantami jak tak bardzo chcesz spać. Poza tym nie przesadzaj, na tramadolu da sie zasnać.
24.02.2024, 14:53
po tramadolu nie da sie zasnac? pierwsze slysze, ja to lulalem bez problemu, poza tym po co cpac skoro ma sie isc spac, nie chodzi przypadkiem zeby te faze przezyc najdluzej jak sie da?
05.03.2024, 13:09
(24.02.2024, 14:53)wwojtuss napisał(a): po tramadolu nie da sie zasnac? pierwsze slysze, ja to lulalem bez problemu, poza tym po co cpac skoro ma sie isc spac, nie chodzi przypadkiem zeby te faze przezyc najdluzej jak sie da?
Zbnam osobiście przypadki w których ludzie po tramie, oczywiście bez zabezpieczenia się jakimś benzo przed padaczką
nie mogli spać w ogóle albo na krótkie chwile, tak po godzince Działanie ma też inne od innych opio, czuć sero naprawdę jak się dba o tolerkę...
11.03.2024, 10:45
(24.02.2024, 14:53)wwojtuss napisał(a): po tramadolu nie da sie zasnac? pierwsze slysze, ja to lulalem bez problemu, poza tym po co cpac skoro ma sie isc spac, nie chodzi przypadkiem zeby te faze przezyc najdluzej jak sie da?Jak cię faza trzyma po tramadolu to nie zaśniesz jak po każdym opioidzie. Z tym że tramadol może cię pobudzać i zamulać jednocześnie. Nie lubię go osobiście dawno dawno temu jadłem skudexa wiadomo bez tolerancji 150mg bodajże. Krople były słabsze ale normalniejsze w działaniu i sporo słabsze, może miałem przeterminowane krople niemieckie.