Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
25.02.2024, 22:05
Pyszny sampel dotarł bardzo szybko a dopiero co testowałam coś innego. W sumie powinnam odczekać z nastepnymi testami dla optymalnych wyników i sama zresztą się śmiałam z zawodników co robią przerwy liczone w nanksekundach a tu sama zaraz po otrzymaniu paki nie wytrzymałam i ojebałam. No cóż. Powiem tak, jak poczułam takie jebnięcie "nieprzygotowana" to ja się boję jak to czesze po nieprzesmażonych receptorach xDDDD Próbka wyglądała bardzo ładnie, śliczne kryształki, koloru brak. Zalatuje lekko rozpuszczalnikiem ale nie jakoś tak żeby odrzucało czy coś. Nie trzeba było wietrzyć pokoju co dosyć często jest koniecznie po otwarciu podobnych odczynników xDDD Standardowo przygotowałam sobie kapsułkę ok 300mg. O 14.38 zanotowałam że ją zjadłam. Zaczęłam notować godziny żeby mniej więcej potem pamiętać jak długo się ładuje. O 15.10 poczułam że się zaczyna wczytywać protokół pizda więc dorzuciłam jeszcze odrobinę nosem. Zaraz tu mnie ktoś zjedzie że gdzie nosem, jak nosem, marnacja tematu, chuja działa nosem. Wiem, kurde ale to rytuał dla masochistycznej przyjemności. Przy wciąganiu boli jak sam skurwysyn xDDD natychmiastowy mentalny boner, nic nie poradzę. Wjeżdża naprawdę mocno, aż można się przestraszyć. Przyjemność jest obezwładniająca i wgniata w materac. Owinięcie się puchatym kocem w takim stanie to jest niebo. Jeśli szukacie euforii to jest EUFORIA. Pewnie jesteście ciekawi czy było też testowane PR. Było. No nie róbcie tego w domu bo nawet w dobrze rozwodnionym roztworze trochę szczypie. Nie każdy może być gotowy na takie sporty ekstremalne. No i jako że tą drogą poszła dorzutka to zadziałało słabiej ale też było bardzo przyjemnie. Myślę że warto też wspomnieć że połączeniu z BDO bardzo podnosi libido. Zwała nie jest jakoś straszna, czuć zmęczenie i "wypompowanie" po całej nocy pocenia się ale nie ma tragedii xDD po nawodnieniu i odespaniu wszystko wraca do normy.
03.03.2024, 08:35
Dziękuję Escobar za piękną nagrodę w postaci tego oto cudeńka
Wybrałem go, bo bardzo sobie upodobałem ten sort... TEST: Zjedzona bomba oralna wjeżdża powoli, powoli.. aż nagle JEBUT! Siedzisz rozlany jak woda w jeziorze, jest taki nieogar że hej! Rozlew serotoniny wpływa do mózgu.. Libido UP mimo wszystko byłem tak pluszowo zjedzony... ciarki na całym ciele że nie chciało mi się nic robić prócz przeglądnięcia forum! nawet posta się nie chciało pisać, było tak przyjemnie i pluszowo
Ogólnie sorcik 10/10 w brzuchu dzisiaj w miarę porządek nie mam WIELKIEGO srania
Ogólnie zjadłem tylko jedną dawkę bo zobowiązałem się też do testu czegoś innego ALE to, jak ktoś szuka dobrej czwórki: NIEBO
Polecam 10/10 brać i żryć!!!
Wybrałem go, bo bardzo sobie upodobałem ten sort... TEST: Zjedzona bomba oralna wjeżdża powoli, powoli.. aż nagle JEBUT! Siedzisz rozlany jak woda w jeziorze, jest taki nieogar że hej! Rozlew serotoniny wpływa do mózgu.. Libido UP mimo wszystko byłem tak pluszowo zjedzony... ciarki na całym ciele że nie chciało mi się nic robić prócz przeglądnięcia forum! nawet posta się nie chciało pisać, było tak przyjemnie i pluszowo
Ogólnie sorcik 10/10 w brzuchu dzisiaj w miarę porządek nie mam WIELKIEGO srania
Ogólnie zjadłem tylko jedną dawkę bo zobowiązałem się też do testu czegoś innego ALE to, jak ktoś szuka dobrej czwórki: NIEBO
Polecam 10/10 brać i żryć!!!
18.03.2024, 19:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.03.2024, 19:07 przez kot_kreskowy.)
Dobry,
Nagroda stestowana, dzięki Escobar 🤘
Nie powiem, godzina dostarczenia koda mnie zadziwiła, jesteś szef😎
Materiał bardzo dobrej jakosci, topowa czwórka 👍
Cześć tematu zrobiona bezpośrednio po testach mefa blackowego i pomimo że byłem już nieźle wypłukany to ten klef i tak wystrzelił mnie totalnie.
Zresztą spójrzcie na czystość produktu, to jebane szklo.
Temat mocno euforyczny, sero plus dopa.
Po pierwszym tescie gdzie poleciało kilka bombek postanowiłem ze jednak odpuszczę i zmęczyłem oko przy jutubku, zhadlem i poszedlem spac.
Kolejny test po przebudzeniu i juz bylo o wiele lepiej. Czasem nie ma co na siłę sie katować i trzeba po prostu odpuścić.
Testowałem też per rectum i potwierdzam to co pisała @"Twilight Sparkle" - piecze ale do zniesienia.
Na pewno nie do walenia w dużych ilościach i ciągach.
Szaryno123 miałem ci odłożone 2g ale skoro nie pisałeś to wjebałem
Przykro mi
Było dobre, zbyt dobre😎
Escobar takich klefów nam trzeba, jest klasa🤘👌
Polecam MOTZNO
I jeszcze jedno,
Zwały praktycznie zero, jedynie zmęczenie.
Nagroda stestowana, dzięki Escobar 🤘
Nie powiem, godzina dostarczenia koda mnie zadziwiła, jesteś szef😎
Materiał bardzo dobrej jakosci, topowa czwórka 👍
Cześć tematu zrobiona bezpośrednio po testach mefa blackowego i pomimo że byłem już nieźle wypłukany to ten klef i tak wystrzelił mnie totalnie.
Zresztą spójrzcie na czystość produktu, to jebane szklo.
Temat mocno euforyczny, sero plus dopa.
Po pierwszym tescie gdzie poleciało kilka bombek postanowiłem ze jednak odpuszczę i zmęczyłem oko przy jutubku, zhadlem i poszedlem spac.
Kolejny test po przebudzeniu i juz bylo o wiele lepiej. Czasem nie ma co na siłę sie katować i trzeba po prostu odpuścić.
Testowałem też per rectum i potwierdzam to co pisała @"Twilight Sparkle" - piecze ale do zniesienia.
Na pewno nie do walenia w dużych ilościach i ciągach.
Szaryno123 miałem ci odłożone 2g ale skoro nie pisałeś to wjebałem
Przykro mi
Było dobre, zbyt dobre😎
Escobar takich klefów nam trzeba, jest klasa🤘👌
Polecam MOTZNO
I jeszcze jedno,
Zwały praktycznie zero, jedynie zmęczenie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
12.04.2024, 13:00
Ale mega wygląda ta czwórka 🤩 koniecznie piszcie recki bo nie wiem w co zaopatrzyć się na majówkę. 😎🤫
14.04.2024, 08:28
15.04.2024, 20:16
Testowałem. I choć nie lubię zbytnio czwórek to ta wgniotła mnie w fotel. Hehe także mocarne to jest! 🤘🏻
16.04.2024, 07:59
4cmc zajebiste jest !!!!!
Trochę kurwa piecze przy sniff ale zawsze można jebać bombkę
Konkretna euforia taki stan uniesienia xd
Dobrze się kruszy nie strzela na boki.
Zajebiście byłem zaskoczony działaniem u mnie leciały dawki 300/400mg
Pobierać!!!
Trochę kurwa piecze przy sniff ale zawsze można jebać bombkę
Konkretna euforia taki stan uniesienia xd
Dobrze się kruszy nie strzela na boki.
Zajebiście byłem zaskoczony działaniem u mnie leciały dawki 300/400mg
Pobierać!!!