Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
25.02.2024, 18:59
kodow Tak i te ciary na całym ciele. Plus też taki że przy przegięciu pały nie wygina kończyn.. A fizyczna energia jest. Nie wiem na czym ten ANALogue siedzi, ale to musi być jakiś piękny czar...
Poezja, stymulacja defraudacja i znikoma zjebka, nie czuć zmęczenia nawet po wielu nieprzespanych nocach spędzonych na wpierdalaniiu
Poezja, stymulacja defraudacja i znikoma zjebka, nie czuć zmęczenia nawet po wielu nieprzespanych nocach spędzonych na wpierdalaniiu
25.02.2024, 21:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.02.2024, 22:01 przez kot_kreskowy.)
Dobry wieczór,
Na wstępie bardzo dziękuję za nagrodę Escobar
Wpadło w zeszlym tygodniu 3 gr tego cuda i zrobione na pniu.
Fotki zabrakło bo kota zabrało, jednak materiał poglądowo jest ciągle taki sam.
W działaniu czuć lekkie zmiany, do czego już przechodzę.
Na wstępie poleciał sniff dość spory ok 200mg, który wydaje sie być jeszcze bardziej łagodny dla nosa jak i gardełka po spływie i smak określiłbym jako neutralny.
Czuć spadek mocy(działanie jest obecnie bardziej dopaminowe - wcześniej grała noradrenalina bardziej) nad czy ubolewam jednak nie jakoś specjalnie znacząco bo towar i tak wypierdala z kapci na marsa, serio
Natomiast zwała jest odczuwalnie mniejsza, nie wygina i zniknęły te pojejebane skurcze, także to na pewno na plus.
W kwestii libido nadal jest ogień.
Nie odczułem ani jednej schizy, żadnej dziwnej akcji, brak nieogaru nawet przy dużych wrzutach, idzie się normalnie skupić na wszystkim, nawet płyny wchodzą normalnie co mnie miło zaskoczyło.
Bardzo dobry sort 9/10
Duże polecanko👍
Dzieki ElPatron za darmoszkę.
Jesteś wielki💪💛
Na wstępie bardzo dziękuję za nagrodę Escobar
Wpadło w zeszlym tygodniu 3 gr tego cuda i zrobione na pniu.
Fotki zabrakło bo kota zabrało, jednak materiał poglądowo jest ciągle taki sam.
W działaniu czuć lekkie zmiany, do czego już przechodzę.
Na wstępie poleciał sniff dość spory ok 200mg, który wydaje sie być jeszcze bardziej łagodny dla nosa jak i gardełka po spływie i smak określiłbym jako neutralny.
Czuć spadek mocy(działanie jest obecnie bardziej dopaminowe - wcześniej grała noradrenalina bardziej) nad czy ubolewam jednak nie jakoś specjalnie znacząco bo towar i tak wypierdala z kapci na marsa, serio
Natomiast zwała jest odczuwalnie mniejsza, nie wygina i zniknęły te pojejebane skurcze, także to na pewno na plus.
W kwestii libido nadal jest ogień.
Nie odczułem ani jednej schizy, żadnej dziwnej akcji, brak nieogaru nawet przy dużych wrzutach, idzie się normalnie skupić na wszystkim, nawet płyny wchodzą normalnie co mnie miło zaskoczyło.
Bardzo dobry sort 9/10
Duże polecanko👍
Dzieki ElPatron za darmoszkę.
Jesteś wielki💪💛
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
26.02.2024, 11:45
Kurde panowie, przegiąłem i cały dzień myslem ze policja po mnie jedzie lol.
Grube gowno w chuj.
Grube gowno w chuj.
26.02.2024, 11:46
(26.02.2024, 11:45)Snifcio napisał(a): Kurde panowie, przegiąłem i cały dzień myslem ze policja po mnie jedzie lol.
Grube gowno w chuj.
Hahahahaha takie to jazdy na tym są xD
Maniek napisał 26.02.2024, 16:13:
Piszę i proszę kolejny raz, żebyś nie cytował poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz. Jeśli ponownie olejesz moją prośbę, to zablokuję Ci możliwość pisania, bo ile można prosić i mówić jak do ściany...
Proszę używac opcji 'Szybka Odpowiedź" (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie użytkownika: @pierwsze trzy litery nickname...)
Piszę i proszę kolejny raz, żebyś nie cytował poprzedniego posta, gdy bezpośrednio na niego odpowiadasz. Jeśli ponownie olejesz moją prośbę, to zablokuję Ci możliwość pisania, bo ile można prosić i mówić jak do ściany...
Proszę używac opcji 'Szybka Odpowiedź" (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie użytkownika: @pierwsze trzy litery nickname...)
26.02.2024, 12:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.02.2024, 12:30 przez Lifeisbrutal.)
Snifcio xDD Ciesz się że matka z kosą nie stała za drzwiami żeby cię zajebać u mnie tak było na hexie dlatego nigdy nie ruszę więcej. I nie ważne czy to analog, czy hex xD ten posłał mnie do Choroszczy na wakacje. XD I centralnie to było w czerwcu w wakacje tamtego roku i zafundował mi je po części Yalasek także dzięki tego nie zapomne do końca życia. XD
26.02.2024, 16:26
Nie da się ukryć że ten henio przedni fhoooj zawodnik mam tego jeszcze 2g takze nie jest tragicznie ,a bedzie tylko lepiej gdy na dniu wpadnie go wiecej
Tej pozycji nigdy zbyt wiele także ino pobierac poki jest aby potem nie szlochać że out of stock
Tej pozycji nigdy zbyt wiele także ino pobierac poki jest aby potem nie szlochać że out of stock
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
26.02.2024, 17:26
Ferdzio Kiepski
No,a ja to tylko moge dodać,potwierdzić z twym powyzszym że ten hex to bandzior ale taki udomowiony schiz paranoi etc jie uswiadczylem także gut malina
No,a ja to tylko moge dodać,potwierdzić z twym powyzszym że ten hex to bandzior ale taki udomowiony schiz paranoi etc jie uswiadczylem także gut malina
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
28.02.2024, 00:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.02.2024, 00:58 przez kurvvisko.
Powód edycji: Dopisanie zdania
)
Kurde, lubię sobie dobrze na tym polecieć ale nie mam ani zjazdu, ani schizy. Jedynie te zęby mnie wkurwiają xd
Więc jak ktoś chce sobie to zażywać do bliskich spotkań i lubi się potężnie całować to odpada xd
Więc jak ktoś chce sobie to zażywać do bliskich spotkań i lubi się potężnie całować to odpada xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.02.2024, 23:05
Jou mam parę pytań dotyczących substancji, po pierwsze jak z euforią? Z tego co wyczytałem występuje tylko na wejściu to znaczy ze potem zostaje sam speed? Przyjemnie jest po tym jak już euforia zejdzie? Ile potem trzyma ta stymulacja? Przez samą stymulację mam rozumieć ogólny brak pizdy tylko ostre pobudzenie?