Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Chmiel i jego palenie
29.02.2024, 20:15
(nie wiem gdzie bo przecież nie w kannabinoidach hyh jak coś proszę admina o przeniesienie)
Czytam sobie teraz o chmielu trochę. Gdzieś mi mignął materiał o tym, że połączenie dobrego chmielu z baką ma bardzo dobre właściwości. Działa nasennie, uspokajająco, eliminuje niepokój, działa euforycznie ale nie wpływa na funkcje poznawcze, nie powoduje haju. Oprócz właściwości uspokajających oraz wywołujących sen, chmiel posiada inne, istotne wskazania terapeutyczne. Zdjęcie dla uwagi
Chmiel według gugla jest bliskim kuzynem Marii. Ktoś próbował?
Czytam sobie teraz o chmielu trochę. Gdzieś mi mignął materiał o tym, że połączenie dobrego chmielu z baką ma bardzo dobre właściwości. Działa nasennie, uspokajająco, eliminuje niepokój, działa euforycznie ale nie wpływa na funkcje poznawcze, nie powoduje haju. Oprócz właściwości uspokajających oraz wywołujących sen, chmiel posiada inne, istotne wskazania terapeutyczne. Zdjęcie dla uwagi
Chmiel według gugla jest bliskim kuzynem Marii. Ktoś próbował?
29.02.2024, 21:37
Jeśli chodzi o palenie chmielu to dym jebie i gryzie ale może źle to robiliśmy. Żeby skorzystać ze zdrowotnych właściwości chmielu polecam wyciąg w tabletkach. Można też przyjąć ten taki złoty pyłek chmielowy ale jest strasznie gorzki. Dlatego wybieram tabletki z ekstraktem z szyszek.
29.07.2024, 23:30
Palony chmiel wytwarza dosyć nieprzyjemny dym. Gryzie, cuchnie i klepie tyle co nic. Najwartościowszą częścią chmielu jest żółty pyłek który wysypuje się z szyszek i palenie calych szyszek jest średnio wydajnym sposobem na jego spożycie. Osobiście polecam ekstrakt z chmielu w tabletkach jeśli chcecie skorzystać z jego usypiających właściwości. Jednak ostrzegam wszelkie osoby penisododatnie. Chmiel u mężczyzn zbija libido, obniża testosteron i przy dłuższym stosowaniu pobudza porost cyca. Więc używajcie z głową tego zioła.