Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kartele od A do Z
07.03.2024, 21:33
Długo, ale ciekawie. W filmie można między innymi dowiedzieć się, że jedyna kobieta której bał się Pablo Escobar w wieku 11 lat... Porwała 10 latkę dla okupu którego nie otrzymała i zabiła.
Dużo naprawdę mocnych faktów. Wiedziałeś, że swego czasu ilość zabójstw w pewnych środowiskach związanych z narkobiznesem była tak wysoka, że nawet auta - chłodnie KFC oferowały swoje usługi w wywożeniu zwłok z ulic?
A może dowiesz się kim jesteś w hierarchii tak naprawdę?
Naprawdę polecam.
Dużo naprawdę mocnych faktów. Wiedziałeś, że swego czasu ilość zabójstw w pewnych środowiskach związanych z narkobiznesem była tak wysoka, że nawet auta - chłodnie KFC oferowały swoje usługi w wywożeniu zwłok z ulic?
A może dowiesz się kim jesteś w hierarchii tak naprawdę?
Naprawdę polecam.
07.03.2024, 23:06
"Długo, ale ciekawie. W filmie można między innymi dowiedzieć się, że jedyna kobieta której bał się Pablo Escobar w wieku 11 lat... Porwała 10 latkę dla okupu którego nie otrzymała i zabiła."
Troszku bez ladu i skladu to zdanie...nie do konca panimaju je..
Troszku bez ladu i skladu to zdanie...nie do konca panimaju je..
08.03.2024, 00:16
Wiem kim jestem w hierarchii.
Konsumentem.
Aby to wiedzieć nie potrzeba do tego mieć fakultetu z kryminalistyki
Konsumentem.
Aby to wiedzieć nie potrzeba do tego mieć fakultetu z kryminalistyki
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Ogolnie ciekawe ma wywiady pan Imponderabilia, slucham czasem, jak gosc vis-a-vis, interesuje mnie...ten wywiad powyzej, tyż dobry.
Podepne sie ...Tego jeszcze nie widzialem, wlasnie zalacze za chwile...Kojarzy ktos, tego Gostka, i co sadzicie na temat jego kanału?
Damian „Mestosław” Sobczyk – aktywista racjonalnej polityki narkotykowej. Twórca edukacyjnego kanału „Wiem co ćpiem” oraz „Mestosław”. Członek Polskiej Sieci Polityki Narkotykowej oraz Społecznej Inicjatywy Narkopolityki. Współzałożyciel oraz członek zarządu Polskiego Towarzystwa Psychodelicznego.
Rozmawiamy o błędnym postrzeganiu przez polskie władze pojęcia 'narkotyk' i zmianach, które dokonały się w ciągu ostatnich kilku lat. Edukacja narkotykowa w Polsce. Co się stało z dopalaczami. Mdma, exctasy, lsd, psylocybina, amfetamina, grzyby, heroina, kokaina, mefedron, ketamina, kodeina - to tylko niektóre narkotyki, o których rozmawiamy.
Podepne sie ...Tego jeszcze nie widzialem, wlasnie zalacze za chwile...Kojarzy ktos, tego Gostka, i co sadzicie na temat jego kanału?
Damian „Mestosław” Sobczyk – aktywista racjonalnej polityki narkotykowej. Twórca edukacyjnego kanału „Wiem co ćpiem” oraz „Mestosław”. Członek Polskiej Sieci Polityki Narkotykowej oraz Społecznej Inicjatywy Narkopolityki. Współzałożyciel oraz członek zarządu Polskiego Towarzystwa Psychodelicznego.
Rozmawiamy o błędnym postrzeganiu przez polskie władze pojęcia 'narkotyk' i zmianach, które dokonały się w ciągu ostatnich kilku lat. Edukacja narkotykowa w Polsce. Co się stało z dopalaczami. Mdma, exctasy, lsd, psylocybina, amfetamina, grzyby, heroina, kokaina, mefedron, ketamina, kodeina - to tylko niektóre narkotyki, o których rozmawiamy.