Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Trzeba się pogodzić z faktami
@"Twilight Sparkle" nie, nie ma takiej tabeli. Wypadkowych jest tak dużo, że nie dałoby się tego nawet rozrysować. Posłowiem tylko, że bardzo mocno na tolerke wpływa to co jemy, to co pijemy, jak śpimy i co suplementujemy.
Czy używasz kurkumy ? Czym polewasz sałatkę do obiadu itd.
Ps. Kiedyś była taka teoria. Jeśli stosujesz z resellery np amfetaminy to bardzo ciekawy może być mix z NDRi. NDRi a resellery się wykluczają więc jeśli zastosujesz NDRi to z całego działania np amfetaminy zostanie Ci to czego NDRi nie zblokuje. Tylko tu ciekawostka np na amfetaminach tego nie zastosujesz bo są iMAO, na bk ciężko bo bo poza tym, że są substratami są też inhibitorami 🤷
Więc ta wiedza nie do końca była nam potrzebna. Był taki plan, żeby np przed 3-4 cmc wrzucić ipph. No to najlżejszy z NDRi. Mi już czasu brakło (ipph też znikło z rynku).
Czy używasz kurkumy ? Czym polewasz sałatkę do obiadu itd.
Ps. Kiedyś była taka teoria. Jeśli stosujesz z resellery np amfetaminy to bardzo ciekawy może być mix z NDRi. NDRi a resellery się wykluczają więc jeśli zastosujesz NDRi to z całego działania np amfetaminy zostanie Ci to czego NDRi nie zblokuje. Tylko tu ciekawostka np na amfetaminach tego nie zastosujesz bo są iMAO, na bk ciężko bo bo poza tym, że są substratami są też inhibitorami 🤷
Więc ta wiedza nie do końca była nam potrzebna. Był taki plan, żeby np przed 3-4 cmc wrzucić ipph. No to najlżejszy z NDRi. Mi już czasu brakło (ipph też znikło z rynku).
10.02.2024, 22:02
Nie ważne czy słabiej teraz a mocniej wtedy, ćpanie tak samo mydli człowiekowi oczy aż sie nie ogarnie albo nie przećpa
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
08.03.2024, 02:20
luks dobrze napisane , Twilligt Sparke serio , chodz pamieatam ten delegal w chinach kazdy myslal , ze jak przeniosa laby ( EU ) to i sorty lepsze beda a tu chvj taki , kitajce jednak chyba najlepszych chemikow maja
08.03.2024, 02:53
(31.01.2024, 17:04)horsii napisał(a): Jeszcze nie kliknałem w wątek, tylko zobaczyłem tytuł i kto dodał - myślę "będzie nieźle".
Ty ja tak tu mam co post praktycznie a potem boli mnie glowa jak czytam co niektorzy potrafia i jakim skillsetem operuja. Na tematy na ktore sie wypowiadaja
Odnoszac sike juz bezposrednio do tematu to co ty opie pierdolsiz, walic wude z klefedronem urodzilem sie i bede walil az po grup.
W zasadzie op ma racje, ale no siedzac tu nic sie nie zmienia a fakty staja sie powoli smutnymi ale jednak zapomnianymi i zagubionymi gdzies miedzy bialym szalenstwem faktami .
Lubie Bankowosc, hardware, pisac Software, ale nie po to by naprawic twoj PC B) Jak masz pytania o komputerki, siecii, programowansko to spk. Na pytania o pentesty / frauding / carding / phisshing / bramki. nie opdowiadam.
08.03.2024, 05:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.03.2024, 06:09 przez kot_kreskowy.)
(08.03.2024, 02:53)whaaaaitwhat napisał(a): to co ty opie pierdolsiz, walic wude z klefedronem urodzilem sie i bede walil az po grup.O ile nie jest to sarkazm a rzeczywiście tak robisz to powiem tak;
To sobie wal ile chcesz.
Tylko nie zdziw się jak ten twój grup, a w zasadzie grób, nadejdzie szybciej niż myślisz.
Wydaje Ci się, że pozjadałeś wszystkie rozumki a w rzeczywistości powinieneś jeszcze trochę poczytac.
Nabierz troche pokory bo Cię kostucha zabierze.
Poczytaj sobie:
https://dopal.org/showthread.php?tid=147...0#pid80340
https://dopal.org/showthread.php?tid=230...1#pid75991
Metamorfoza