Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy mieliście kiedyś ból gardła i wydrapywaliście ślinę po vapo alfy pvp?
10.03.2024, 06:55
Tak jak w temacie ból gardła po alfie pvp i wydrapywanie gardła flegmy śliny itp
10.03.2024, 07:39
Robienie loda pomaga na takie dolegliwości. Musisz tylko znaleźć kolegę co nasmaruje 🍆 miodem i da Ci possać jak lizaka.
10.03.2024, 07:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.03.2024, 08:19 przez Lifeisbrutal.)
@"Twilight Sparkle" Nie mogę z ciebie xD
Mef123 Może nie po alfie ale po krysztale czy czasem tak z dupy zbiera się flegma ( tzn nie typowo z dupy tylko z gardła) xD
Przepłukaj sobie usta wodą z solą kuchenną wiadomo nie najeb jej dużo ale też nie za mało tak w sam raz.
Mef123 Może nie po alfie ale po krysztale czy czasem tak z dupy zbiera się flegma ( tzn nie typowo z dupy tylko z gardła) xD
Przepłukaj sobie usta wodą z solą kuchenną wiadomo nie najeb jej dużo ale też nie za mało tak w sam raz.
10.03.2024, 09:24
Trochę soli chuja pomoże.
Jak glut mocno trzyma to trza solankę zrobić - roztwór 50% czyli pół szklanki soli na pół szklanki wody i płukać - bulgotać. Koniecznie poproś kolegę od🍆 żeby gluta ciągnął a ty go polewaj roztworem, jest wieksza szansa że jebany puści.
Kurwa, przejebane. Z glutami nie ma żartów...
Jak glut mocno trzyma to trza solankę zrobić - roztwór 50% czyli pół szklanki soli na pół szklanki wody i płukać - bulgotać. Koniecznie poproś kolegę od🍆 żeby gluta ciągnął a ty go polewaj roztworem, jest wieksza szansa że jebany puści.
Kurwa, przejebane. Z glutami nie ma żartów...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
11.03.2024, 10:09
Flegma nie robi się z niczego, może pomyśl o zmianie RoA na oral albo inną. Jak będziesz tak dalej brnął to się zdziwisz a na NFZ tego ci nie zrobią
11.03.2024, 10:21
Dla mnie przypadłość bardziej niż spodziewana po snifie i wapowaniu. Kup sobie psikacz na gardło, miałem całkiem dobry jak znajdę to podeślę. Ale polecam żuć gumę, ssać landrynka i regularnie popijać zwłaszcza przy wapowaniu bo nie dość że zażucasz sobie gardło chemią to jeszcze bardzo wysuszasz gorącym dymem a produkcja śliny spada do zera, niestety takie warunki bardzo siadają na gardło.
11.03.2024, 14:05
Masakra wiem, że to nie jest ten temat, ale czy można, ile g można grzać vapo na jeden dzień?
17.03.2024, 23:28
Jajca jajcami ale na problemy z zaflegmieniem różnego pochodzenia lek soledum forte działa cuda. Wyplujesz takie złogi gluta że się lewą ręką przeżegnasz jak to zobaczysz