Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mieszanka 3cmc z ?
23.02.2024, 21:07
mi się spodobał ale z bardzo niewielką ilością nepa,jakoś tak miło vlearheadowo bylo
23.02.2024, 21:28
Ja tam nie mieszam z niczym ale ostatnio cmc uratowało mi dupe na schizie alfowej. Pomyślałem chuj zajebie kreske cmc może przebije to działanie alfy i jakimś cudem udało się. ( to jest mój osobisty przykład nie mieszać takich rzeczy ze sobą)
25.02.2024, 19:06
A może z 4-cmc. Rzadko stosuję, jednakże fajny mix i myślę fajnie się komponują współgrają. A jest to też jeden z bezpieczniejszych również mixów biorąc pod uwagę mixy niektóre tutaj przedstawione.
06.04.2024, 16:29
Z piwkiem.
Ale piwko musi zostać wypite przed zaaplikowaniem pierwszej inicjalnej dawki, bo potem to nigdy nie mogę się zmusić do wypicia gorzkiego trunku ani do zjedzenia czegokolwiek tym bardziej.
Ale piwko musi zostać wypite przed zaaplikowaniem pierwszej inicjalnej dawki, bo potem to nigdy nie mogę się zmusić do wypicia gorzkiego trunku ani do zjedzenia czegokolwiek tym bardziej.
23.08.2024, 06:44
Zmieszaj z nepem albo 4cmc polecam 4cmc tylko że zrób tak walnij sobie bombkę z samego 4cmc potem wrzuć kreskę w nos z 3cmc wejdą ci wtedy w miarę równo a efekty będą wow
Mieszajcie cmc z nepem
Teraz wolę mix nepa z 3cmc
Bez różnicy to i tak się wszystko zmiesza
Ostatni stim to był nep od escobara
Mieszaj z czym chcesz ja polecam z nepem
Mieszajcie cmc z nepem
Teraz wolę mix nepa z 3cmc
(09.09.2024, 09:59)Supernova napisał(a):Mygachce zrobić taki mix mam najpierw wziąć sniff jednego potem drugiego czy zmieszać dwie substancje?
Bez różnicy to i tak się wszystko zmiesza
Ostatni stim to był nep od escobara
Mieszaj z czym chcesz ja polecam z nepem