Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz na zakupy?
17.03.2024, 17:48
Słoń spadł z rowerka? Dawno nic nie zamawiałem, wchodzę na forum i cisza, strona też nie odpala
17.03.2024, 18:26
Dziękuję za informacje.
Chyba za mało postów mam na forum by podziękować jakimś punktem reputacji bo nie widzę opcji
Chyba za mało postów mam na forum by podziękować jakimś punktem reputacji bo nie widzę opcji
17.03.2024, 18:33
Palko No trochę za mało. Masz tutaj link do systemu rang https://dopal.org/showthread.php?tid=97
20.03.2024, 23:56
Kurde słonik 😥
Oby z fartem
Wiecie może gdzie zakupie teraz jakieś canna ?
Od slonika było kozak ♥️
Oby z fartem
Wiecie może gdzie zakupie teraz jakieś canna ?
Od slonika było kozak ♥️
21.03.2024, 15:25
Dziczek designer ma kanna 5F-adb które paliłem poczytaj sobie recenzje w temacie ma też inne np JWH-210.
Gdzie zamówię równo pięć g NEP Alfa PICH PVP oprócz ducha 👻, bo ma minimalny próg zam dziesięć, a nie pięć może to być jakiś inny alegroeicz z innego albo jakiś mailowy ma ktoś odsprzedać coś z tego asortymentu?
Gdzie zamówię równo pięć g NEP Alfa PICH PVP oprócz ducha 👻, bo ma minimalny próg zam dziesięć, a nie pięć może to być jakiś inny alegroeicz z innego albo jakiś mailowy ma ktoś odsprzedać coś z tego asortymentu?
20.04.2024, 02:07
Jak zawsze niezawodny Escobar
rakiety latają trybem express tylko 2 dni do max 5. Z reguły team escobar zapierdala jak mrówki i można spodziewać się tak jak wspomniałem w ciągu 2dni. 😃
BHP jak zawsze trzyma wysoki szczebel, wszystko schludnie, pięknie bez przypału doręczone. 🚀
A najbardziej cieszy jakość sortów escobara. Z czystym sumieniem testowałem prawie każdy sort Pablitto i do żadnego nie miałem zastrzeżeń. Wszystko aktywne aż niektóre sorty za aktywne przy większych dawkach typu 3cmc bandit (znam to z doświadczeń z wczoraj) 😎
POBIERAĆ INO PRĘDKO ❤️
rakiety latają trybem express tylko 2 dni do max 5. Z reguły team escobar zapierdala jak mrówki i można spodziewać się tak jak wspomniałem w ciągu 2dni. 😃
BHP jak zawsze trzyma wysoki szczebel, wszystko schludnie, pięknie bez przypału doręczone. 🚀
A najbardziej cieszy jakość sortów escobara. Z czystym sumieniem testowałem prawie każdy sort Pablitto i do żadnego nie miałem zastrzeżeń. Wszystko aktywne aż niektóre sorty za aktywne przy większych dawkach typu 3cmc bandit (znam to z doświadczeń z wczoraj) 😎
POBIERAĆ INO PRĘDKO ❤️