Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - per rectum
28.04.2023, 18:32
Przez podawanie magicznych substancji pr zostałam pedałką. Uważajcie, to gorsze niż wstrzykiwanie marichuaniny i granie w kąkuter ;___;
19.03.2024, 05:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.03.2024, 05:30 przez kot_kreskowy.)
@"Twilight Sparkle"
No tak, aplikacja środka spowoduje że nagle zmienia się światopogląd oraz popęd seksualny.
Legenda głosi że Popek zanim zaczął uganiać się za psami dokonał tego piekielnego aktu perrrrrectuuuuummmm😎
Lepiej nie ryzykować
No tak, aplikacja środka spowoduje że nagle zmienia się światopogląd oraz popęd seksualny.
Legenda głosi że Popek zanim zaczął uganiać się za psami dokonał tego piekielnego aktu perrrrrectuuuuummmm😎
Lepiej nie ryzykować
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.03.2024, 14:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.03.2024, 14:01 przez kot_kreskowy.)
@"Twilight Sparkle"
W sumie...
To jak Ty zostałaś pedałką, to ja kim kurwa jestem?
Lesbijkiem? 😎
W sumie...
To jak Ty zostałaś pedałką, to ja kim kurwa jestem?
Lesbijkiem? 😎
NIE dla OPIO !!!
19.03.2024, 19:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.03.2024, 19:39 przez Lifeisbrutal.)
Mamy XXI wiek i aplikacja pr jeszcze jest tematem tabu?
Szok.
Przecież to normalne tak samo jak sniff, iv itp.
Szok.
Przecież to normalne tak samo jak sniff, iv itp.
19.03.2024, 20:05
Wolę w dupę niż w żyłę. Nic i tak nie przebije tego jak doktórka robiła mi palcówę przy badaniu hemoroida XD (miałem pierwszy raz w życiu, więc chciałem zasięgnąć profesjonalnej diagnozy XD)
Zatem już nic mi nie jest straszne 😂
Zatem już nic mi nie jest straszne 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
19.03.2024, 20:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.03.2024, 20:38 przez Lifeisbrutal.)
kurvvisko Rozjebałaś mnie totalnie hahah. Wiesz zawsze możesz sam w domu po cichaczu to powtórzyć. Najpierw wlew z cmc czy z czymś innym. Jak się przyjmie no to strzelasz z palca jak tak ci się podobało. XDD
A chodzi mit, że chłopy tak sie obawiają palca w dupie. Jakby nie patrzeć tam jest punkt G nic dziwnego, że to przyjemne. XD
A chodzi mit, że chłopy tak sie obawiają palca w dupie. Jakby nie patrzeć tam jest punkt G nic dziwnego, że to przyjemne. XD
19.03.2024, 20:46
Lifeisbrutal
To kwestia akceptowalności pewnych metod, które to poprzez nazbyt rozrastające się w główkach chore wyobrażenia, powodują niechęć bądź obrzydzenie. Całkowicie zresztą niepotrzebnie.
Tak jak IV kojarzy się większości ludziom z upadkiem człowieka tak PR kojarzy się z pedalstwem. 🤦🤷
Tymczasem ludzie świadomi pewnych korzyści z tych metod płynących nie mają z tym problemu.
I wcale to nie są ani ludzie stoczeni na dno ani geje. Oczywiście znajdą się i tacy ale sposób aplikacji nie definiuje człowieka.
To takie szufladkowanie, przypinanie pewnych łatek, stereotyp.
Nie ogarniesz. To jak z plaskoziemcami
To kwestia akceptowalności pewnych metod, które to poprzez nazbyt rozrastające się w główkach chore wyobrażenia, powodują niechęć bądź obrzydzenie. Całkowicie zresztą niepotrzebnie.
Tak jak IV kojarzy się większości ludziom z upadkiem człowieka tak PR kojarzy się z pedalstwem. 🤦🤷
Tymczasem ludzie świadomi pewnych korzyści z tych metod płynących nie mają z tym problemu.
I wcale to nie są ani ludzie stoczeni na dno ani geje. Oczywiście znajdą się i tacy ale sposób aplikacji nie definiuje człowieka.
To takie szufladkowanie, przypinanie pewnych łatek, stereotyp.
Nie ogarniesz. To jak z plaskoziemcami
NIE dla OPIO !!!