Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Który vendor jest twoim ulubionym? -03/19
19.03.2024, 16:10
Najczęściej korzystam z duch i nigdy ale to nigdy nie zawiodłem się na tym sklepie.
BEZPIECZEŃSTWO, JAKOŚĆ, SZYBKOŚĆ LOTU I ZAWSZE Z GÓRKA, czasem to nie górka tylko Góry Wysokie, ILOŚĆ ASORTYMENTU, także z pełnym przekonaniem wymianiam duch jako Numer 1.
Pytanie jest o jeden sklep, to go wymieniałem, jeśli będzie o podium to w kolejności tych Vendorów wymienię.
Dzięki za pytanie @"Twilight Sparkle".
BEZPIECZEŃSTWO, JAKOŚĆ, SZYBKOŚĆ LOTU I ZAWSZE Z GÓRKA, czasem to nie górka tylko Góry Wysokie, ILOŚĆ ASORTYMENTU, także z pełnym przekonaniem wymianiam duch jako Numer 1.
Pytanie jest o jeden sklep, to go wymieniałem, jeśli będzie o podium to w kolejności tych Vendorów wymienię.
Dzięki za pytanie @"Twilight Sparkle".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
19.03.2024, 17:08
(19.03.2024, 16:01)Lifeisbrutal napisał(a): Epsiakos Jakie rurki? XDD Takie typowo do wciągania jak są? Czy coś innego? Pokaż to jeśli masz. Jak firmowe to full wypas xD
Tak, takie metalowe.
Całą paletę jaka mieli dostępna, owszem poprosiłem o nie ale dokładnie o jedną i 4 różne substancje.
Dostałem jedna substancje i 8 rurek XD
Ale używam dwóch, niebieska ja euforyki a czerwona ja stimy..
Ale to wszystko brednie bo obie są na stimy
20.03.2024, 19:00
(19.03.2024, 17:08)Epsiakos napisał(a): Tak, takie metalowe.A spróbuj włożyć do obu dziurek po rurce i pociągnąć 😁
Całą paletę jaka mieli dostępna, owszem poprosiłem o nie ale dokładnie o jedną i 4 różne substancje.
Dostałem jedna substancje i 8 rurek XD
Ale używam dwóch, niebieska ja euforyki a czerwona ja stimy..
Ale to wszystko brednie bo obie są na stimy
20.03.2024, 23:40
@"Twilight Sparkle" A Twoj najmilejszy/ulubienszy faworyt dostarczyciel dragsonow ;-)