Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pseudokibic z Żor zatrzymany. W piwnicy znalezioniono 1kg metamfetaminy i susz konopi
Policjanci z Katowic w ramach walki z przestępczością pseudokibiców dokonali znaczącego uderzenia w nielegalny handel narkotykami. W Żorach zatrzymano 30-letniego mężczyznę, przy którym znaleziono prawie kilogram metamfetaminy oraz susz konopi. Akcja jest częścią większego śledztwa, które może doprowadzić do dalszych zatrzymań w środowisku zorganizowanej przestępczości.
Po zatrzymaniu i przesłuchaniu, mężczyzna usłyszał zarzuty udziału w obrocie znacznymi ilościami środków odurzających. Sąd Rejonowy w Sosnowcu podjął decyzję o tymczasowym aresztowaniu podejrzanego na kilka miesięcy. To pokazuje determinację władz w eliminowaniu przestępczości związanej z pseudokibicami.
Akcja w Żorach to element szerszego śledztwa dotyczącego zorganizowanej grupy przestępczej zajmującej się dystrybucją narkotyków. Policjanci nie wykluczają, że w najbliższym czasie dojdzie do kolejnych zatrzymań, co może znacząco wpłynąć na bezpieczeństwo w regionie.
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/sl...ku/73sppwx
Po zatrzymaniu i przesłuchaniu, mężczyzna usłyszał zarzuty udziału w obrocie znacznymi ilościami środków odurzających. Sąd Rejonowy w Sosnowcu podjął decyzję o tymczasowym aresztowaniu podejrzanego na kilka miesięcy. To pokazuje determinację władz w eliminowaniu przestępczości związanej z pseudokibicami.
Akcja w Żorach to element szerszego śledztwa dotyczącego zorganizowanej grupy przestępczej zajmującej się dystrybucją narkotyków. Policjanci nie wykluczają, że w najbliższym czasie dojdzie do kolejnych zatrzymań, co może znacząco wpłynąć na bezpieczeństwo w regionie.
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/sl...ku/73sppwx
22.03.2024, 20:50
Dajecie mi tą Meth i pal to
Złodziejaszki z Katowic nie ładnie to tak podpierdolic komuś temat
Złodziejaszki z Katowic nie ładnie to tak podpierdolic komuś temat
22.03.2024, 23:48
Generalnie jakoś do 2015 jak się chciało legit klasyke to trzeba bylo właśnie wśród kibicówb a dokładniej tych z młynu.
Jak tak czytam to metę głównie ja Śląsku i dolnym Śląsku wyłapują, ale nie widziałem chyba artykuły żeby kilo przejęli.
Obstawiam akurat przypadek w tej kwestii xD
Jak tak czytam to metę głównie ja Śląsku i dolnym Śląsku wyłapują, ale nie widziałem chyba artykuły żeby kilo przejęli.
Obstawiam akurat przypadek w tej kwestii xD
23.03.2024, 09:17
Trzepią ostro tych kiboli.
Południe to zagłębie mety więc nie powinno to dziwić.
No ale zawsze to strata.
Południe to zagłębie mety więc nie powinno to dziwić.
No ale zawsze to strata.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.03.2024, 22:42
Zawsze zastanawia mnie dlaczego te zdjęcia robione są aż z takiego bliska, że zamiast 1kg to to wygląda jakby było z 3kg xD
24.03.2024, 00:29
Lifeisbrutal zdjeica są kadrowane, najczęściej jest na nich coś jeszcze co mogło by np utrudnić śledztwo poprzez ujawnienie czegoś ważnego.
Standardowa procedura, do tego się używa konkretnych aparatów, żeby było wszystko dokładnie widac
Standardowa procedura, do tego się używa konkretnych aparatów, żeby było wszystko dokładnie widac
24.03.2024, 12:18
No to teraz będzie lipa w kopalniach. Znam kilku górników. Przy tak ciężkiej pracy, jaką wykonują często są na mecie. Szczególnie, iż tam na Śląsku jest tego pełno.. 😿 Szkoda towaru i chłopów, szybko nie wyjdą. Pewnie jeszcze więcej osób w to włączonych się posypie.