Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
jaranie
23.03.2024, 16:28
U ducha masz duży rodzaj palenia
24.03.2024, 14:03
U ducha masz przynajmniej kilka opcji do wyboru iny, outy, amnesie, lemony w dobrej jakości.
24.03.2024, 14:28
Brałem od ducha Amnesie i Lemon, jeden jak i drugi top, pakowanie tak zajebiste że jedna torbę zamykana mam do dziś i trzymam w tym trawę i nic nie czuć, a jest mocny aromat. Mi bardziej podeszło palenie Lemon, cena mniej niż 30 zł jak się bierze minimum 50, ale warto brać w ciemno minimum 50.
Amnesie masz po 20 zł za sztukę jak 100 weźmiesz.
Amnesie masz po 20 zł za sztukę jak 100 weźmiesz.
24.03.2024, 15:30
jaki sklep bys nie wybral z tego forum
to mysle ze bedziesz zadowolony,
przynajmniej mi sie tak wydaje ze tu raczej oszustów nie ma.
sam sobie przeglądnij oferte sklepów i wybierz który ci odpowiada
to mysle ze bedziesz zadowolony,
przynajmniej mi sie tak wydaje ze tu raczej oszustów nie ma.
sam sobie przeglądnij oferte sklepów i wybierz który ci odpowiada
24.03.2024, 15:44
Dokladnie.🤘
Ja polecam z czystym sumieniem palenie zewnętrzne od Duszka.
Jest fajne, delikatne, jedyne po którym nie wymiotowałem. Miodzio
Ja polecam z czystym sumieniem palenie zewnętrzne od Duszka.
Jest fajne, delikatne, jedyne po którym nie wymiotowałem. Miodzio
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.03.2024, 16:44
A spać po tym idziesz czy raczej da się coś porobić? Dość tanie jest i się zastanawiałem nad tym
24.03.2024, 19:49
Powerpolish
Wiesz co, ja palę odświętnie i przeważnie po melanżu z klefami czy stimami więc mnie to fajnie wycisza i kładzie sle palił to znajomy, małolat, który jara sporo i lata po mieście i mówił że bardzo dobre zioło więc myślę że również idzie cos porobić.
Wiesz co, ja palę odświętnie i przeważnie po melanżu z klefami czy stimami więc mnie to fajnie wycisza i kładzie sle palił to znajomy, małolat, który jara sporo i lata po mieście i mówił że bardzo dobre zioło więc myślę że również idzie cos porobić.
NIE dla OPIO !!!