Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co zawsze poprawia Ci humor? -03/24
24.03.2024, 17:08
Mi humor poprawia wszelkiego rodzaju przyroda w tym: zwierzaki, rośliny, grzyby! To coś jest stworzone DLA CZŁOWIEKA PRZEZ Boga kochani!
To wszystko co nas otacza naturalnie, co było.. To jest piękne!
Kocham to zawsze dzięki temu mam dobry humor bo to jest moje otoczenie! Ja tak mieszkam NA WSI
To wszystko co nas otacza naturalnie, co było.. To jest piękne!
Kocham to zawsze dzięki temu mam dobry humor bo to jest moje otoczenie! Ja tak mieszkam NA WSI
24.03.2024, 17:39
Ferdzio Kiepski ah no tak jak ja mogłem zapomieć o magicznych grzybkach, tyle co one radości dają człowiekowi to żaden narkotyk inny tyle ci nie da.
24.03.2024, 20:51
Kapitan w takim razie stary uwazaj żeby ci klon wkrótce tego humoru nie popsuł jak będziesz odstawiał chyba.... że nie zamierzasz odstawiać! Ale benzodiazepiny to jest zabawka jakby nie patrzeć na krótką metę.. chwilę Bo później jak dopadnie cię: a dopadnie prędzej czy później. Odstawka.. to już nie będzie poprawka humoru a chęć do zajebania się na "skręcie". Ja to samo przeżyłem dawno temu przy odstawianiu polskiej królowej heroinki tzw. kompotu Nie życzę najgorszemu wrogowi Trzymaj się i uwazaj s tym benzo!!!!!!!!
24.03.2024, 21:42
(24.03.2024, 20:51)Ferdzio Kiepski napisał(a): Kapitan w takim razie stary uwazaj żeby ci klon wkrótce tego humoru nie popsuł jak będziesz odstawiał chyba.... że nie zamierzasz odstawiać! Ale benzodiazepiny to jest zabawka jakby nie patrzeć na krótką metę.. chwilę Bo później jak dopadnie cię: a dopadnie prędzej czy później. Odstawka.. to już nie będzie poprawka humoru a chęć do zajebania się na "skręcie". Ja to samo przeżyłem dawno temu przy odstawianiu polskiej królowej heroinki tzw. kompotu Nie życzę najgorszemu wrogowi Trzymaj się i uwazaj s tym benzo!!!!!!!!
Ja lecę cały czas na klonie codziennie