Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nieuczciwe fora
25.03.2024, 13:17
Pewnie szukają słupów 😅 Ja bym mógł pracować ale to za takie pieniądze, ,s żaden vendor mi nie da 😅
Najzabawniejsze, że w temacie duch a pisałem, żeby szedł w rynek zachodni bo tam dalej ludzie cpaja to co jest legalne. A obecnie opracować coś lepszego niż 2-cmc to jest moment 😅
Najzabawniejsze, że w temacie duch a pisałem, żeby szedł w rynek zachodni bo tam dalej ludzie cpaja to co jest legalne. A obecnie opracować coś lepszego niż 2-cmc to jest moment 😅
26.03.2024, 00:18
Profitowa to słyszałem, tyle że wiadomośc wpadła w styczniu a ja kilka miesięcy wcześniej wyłapałem Warna a potem bana. Zamówiłem stamtąd 2x dla siebie, raz ziomek chciał ale do meritum, każdy kto miał styczność z tamtym forum wie jaki styl pisania ma Cwelgiusz, taki sam Styl pisania był i chem. Muszę ten drugi tel znaleźć, naładować i zobaczyć czy jest chociaż część tego co tam pisał, generalnie miałem wpłacić 10k a oni mnie BHP nauczą itp.
Ich pakowanie generalnie nie różni się niczym od typowego pakowacza z allegro
26.03.2024, 05:51
Kiedys jakie ja miałem przeboje z tym pajacem to głowa mała
TAm Jeden Drugiemu obciąga a trzeci wsadza jedna wielka rodzina .
TAm Jeden Drugiemu obciąga a trzeci wsadza jedna wielka rodzina .
Mi proponowali temat za posty na forum pochlebne. Miało to działać tak, że pisze o nich na forum posty, linki do postów zbierać i spisywać i na koniec miesiąca wysyłać im. Miałam utworzyć różne konta z różnymi stylami pisania. Śmiech na sali.
Przy pierwszej lepszej okazji pewnie by Cie wyjebał na psach
(26.03.2024, 00:18)Epsiakos napisał(a): Profitowa to słyszałem, tyle że wiadomośc wpadła w styczniu a ja kilka miesięcy wcześniej wyłapałem Warna a potem bana. Zamówiłem stamtąd 2x dla siebie, raz ziomek chciał ale do meritum, każdy kto miał styczność z tamtym forum wie jaki styl pisania ma Cwelgiusz, taki sam Styl pisania był i chem. Muszę ten drugi tel znaleźć, naładować i zobaczyć czy jest chociaż część tego co tam pisał, generalnie miałem wpłacić 10k a oni mnie BHP nauczą itp.
Przy pierwszej lepszej okazji pewnie by Cie wyjebał na psach