Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co zawsze poprawia Ci humor? -03/24
rybecki i krewety, zajebiscie ogladanie tego akwarium dziala uspokajajaco, polecam kazdemu
moze i troche kosztowna zabawa ale oddaje w 100%, jak ci sie rozmnazaja rybki w akwariuim to czujesz, ze cos w koncu ci sie udalo
moze i troche kosztowna zabawa ale oddaje w 100%, jak ci sie rozmnazaja rybki w akwariuim to czujesz, ze cos w koncu ci sie udalo
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
25.03.2024, 23:28
(25.03.2024, 00:23)hidden napisał(a): rybecki i krewety, zajebiscie ogladanie tego akwarium dziala uspokajajaco, polecam kazdemu
Stary, mógłbyś podesłać jakieś zdjęcia? Też miałem akwarium, potężne 640 litrów. 😃 Ale jakoś odechciało mi się tego ogarniać głównie przez rachunki za prąd. 3 filtry, pompa, jarzeniówki żarły na potęge 😬
Ale dalej interesuje mnie akwarystyka 🐬💕
Wypad w gory z dziewczyna i psem, cudowna kombinacja...Kobieta i psina suczka...ich usposobienie, to moje najlepsze terapeutki😎
Czeslawo dokladnie, Polski futbol to stan wszech-umyslu...pamietam mecz, Wisla z kims tam...nie pamietam, jak przebijali górą, przez 2 minuty z polowy na polowe, ja do Ciebie Ty do mnie ;-)
Czeslawo dokladnie, Polski futbol to stan wszech-umyslu...pamietam mecz, Wisla z kims tam...nie pamietam, jak przebijali górą, przez 2 minuty z polowy na polowe, ja do Ciebie Ty do mnie ;-)
26.03.2024, 17:21
(25.03.2024, 23:28)Benito napisał(a): Stary, mógłbyś podesłać jakieś zdjęcia? Też miałem akwarium, potężne 640 litrów. 😃 Ale jakoś odechciało mi się tego ogarniać głównie przez rachunki za prąd. 3 filtry, pompa, jarzeniówki żarły na potęge 😬
Ale dalej interesuje mnie akwarystyka 🐬💕
Musisz oznaczyć hidden bo inaczej gość nie dostanie powiadomiena pozdro!
26.03.2024, 17:49
(25.03.2024, 00:23)hidden napisał(a): rybecki i krewety, zajebiscie ogladanie tego akwarium dziala uspokajajaco, polecam kazdemu
Kiedyś miałem dwa akwaria w pokoju, w jednym neonki, skalary i takie małe "sumy".
W drugim dużo mniejszym miałem parkę bojowników i mieczyki.
Bojowniki to jedne z ładniejszych rybek akwariowych
26.03.2024, 18:16
kot_kreskowy trzeba opatentować kastrację ryb, to może uda się je zaprzyjaźnić 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność