Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy jesteś tolerancyjną osobą? -27/03
27.03.2024, 18:20
Do az bolu...zawsze jak widze osobe odmiennego koloru skory, czy orientacji seksualnej...to wyciagam krzyz i modle sie w intencji;-)
a tak na serio... to żyj i pozwol zejsc z tego swiata w pokoju...
a tak na serio... to żyj i pozwol zejsc z tego swiata w pokoju...
27.03.2024, 18:24
Jestem, w niczym mi to nie przeszkadza jeśli np nie lecą w śline na przystanku czy coś to jest ok, niech sobie żyją skoro są szczęśliwi.
27.03.2024, 19:58
Zależy ocb. Ogólnie to tak, chyba że chodzi o kwestie sprzeczne z moimi przekonaniami
27.03.2024, 20:24
Jestem w chuj tolerancyjny dopóki mi nikt z butami nie włazi w życie, wtedy staję sie agresywny.
Sam jestem dziwny i w chuj inny niz wszyscy ale nikomu nie aplikuję swojej dziwnosci, nikogo nie przekonuję, nie eksponuję tego, a to co się dzieje za moimi drzwiami to moje i chuj komu do tego. Moje życie - moja sprawa.
Tego też wymagam od innych - by swoją prywatność zachowali dla siebie, nie obchodzi mnie co kto i z kim.
Mogę gadać normalnie z murzynem, pedałem, żydem czy transwestytą, nikogo nie skreślam.
Żyj i daj żyć innym
Sam jestem dziwny i w chuj inny niz wszyscy ale nikomu nie aplikuję swojej dziwnosci, nikogo nie przekonuję, nie eksponuję tego, a to co się dzieje za moimi drzwiami to moje i chuj komu do tego. Moje życie - moja sprawa.
Tego też wymagam od innych - by swoją prywatność zachowali dla siebie, nie obchodzi mnie co kto i z kim.
Mogę gadać normalnie z murzynem, pedałem, żydem czy transwestytą, nikogo nie skreślam.
Żyj i daj żyć innym
Metamorfoza
27.03.2024, 21:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.03.2024, 21:11 przez Lifeisbrutal.)
Zawsze byłem tolerancyjny bez względu na rasą, wiare, orientacię. Jedynie czego nie toleruje to robienia krzywdy ludziom czy to zwierzętą.