Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po grow kity grzybowe ?
31.03.2024, 07:30
Jak w temacie
Szukam sklepu gdzie kupię konkretnie 🍄 albo growkity .
Grzybnie to u nas można kupić legitnie co nie ?
Tak na majówkę chce powoli się przygotować
Szukam sklepu gdzie kupię konkretnie 🍄 albo growkity .
Grzybnie to u nas można kupić legitnie co nie ?
Tak na majówkę chce powoli się przygotować
01.04.2024, 09:37
@"LooL99X" tak działa polskie, dziwne prawo xD
Możesz kupić grzybnię w 100% legalnie, ale nie możesz pozwolić, by dostała się tam woda, bo trafisz za kraty gdy to się wyda 🤣 Tak samo jak z nasionkami MJ.
Po prostu wygoogluj jakiś sklep, lub sprawdź na FB. Przeleć jeszcze recenzje na Trustpilot.
Możesz kupić grzybnię w 100% legalnie, ale nie możesz pozwolić, by dostała się tam woda, bo trafisz za kraty gdy to się wyda 🤣 Tak samo jak z nasionkami MJ.
Po prostu wygoogluj jakiś sklep, lub sprawdź na FB. Przeleć jeszcze recenzje na Trustpilot.
01.04.2024, 09:55
Paktowski Dlatego trzeba mieć łeb na karku robiąc takie rzeczy żeby się nie wydało. A jak ktoś nie ma do tego głowy to przyps gwarantowany. Sam myślę nad hodowlą małą na własny użytek, ale nie wiem jak się za to zabrać i na razie nie mam do tego głowy. A gdybym miał taką mini hodowle to byłoby to coś pięknego. Te grzybki działają cuda wierzcie na słowo jeśli nie próbowaliście 🍄
01.04.2024, 11:49
@"LooL99X" Wiesz, że nie wiem? 🤣
Był w tenor GIFs więc wrzuciłem. Co do hodowli, żeby nie robić offtopu, trzymaj głowę na karku i za dużo o tym nie opowiadaj 👍
Te grzybnie są wszystkie takie sami, różnią się odmianami. Poczytaj.
Był w tenor GIFs więc wrzuciłem. Co do hodowli, żeby nie robić offtopu, trzymaj głowę na karku i za dużo o tym nie opowiadaj 👍
11.04.2024, 18:19
(01.04.2024, 11:49)Paktowski napisał(a): @"LooL99X" Wiesz, że nie wiem? 🤣
Tak to zbajki tytuł Rozczarowani całkiem niezła pokurwion bajka jak dlamnie szczegulnie po blancie niezle wchodzi wraz z następnymi sezonami jeszcze lepsza są tam nawiązania do draguw