Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowości ze świata RC
30.03.2024, 19:04
do odchudzania? spoko, prawie na pewno ukł. krązeniowy dostaje o wiele mniejszy wpierdol tak jak w przypadku fenetyliny. ale rekreacyjnie? no nie wiem, słabo może być
31.03.2024, 13:35
Słyszałem ostatnio że ma wyjść nowy stymulant najmocniejszy ma trzymać kilka g słyszał ktoś?
31.03.2024, 16:55
Lifeisbrutal pewnie coś w rodzaju MDPHP. Sama, czysta, długa i silna stymulacja, nadająca się do pracy, wykonywania obowiązków itp.
Silne stymulanty to silne stymulanty, brak w nich(lub są, ale znikome) efekty rekreacyjne użytkowania 😉 Takie moje luźne podejrzenie co do tego "wychodzącego" stima.
Silne stymulanty to silne stymulanty, brak w nich(lub są, ale znikome) efekty rekreacyjne użytkowania 😉 Takie moje luźne podejrzenie co do tego "wychodzącego" stima.
31.03.2024, 17:11
gościu nabija posty a wy próbujecie się czegokolwiek domyślać. To nie jest wątek do wróżenia z fusów
31.03.2024, 17:22
Paktowski Stimy i relaks? Nie żeby coś, ale u mnie zażywanie stimów kończy się tylko schizami. Jedyny stim jaki jest w miarę to alfa, pokarała mnie kilka razy, ale ma coś w sobie i chce się do niej wracać. Z racji tego, że stimy mi nie służą to unikam. Ale każdy uważa co innego za relaks.
W dniach 14-22 marca komisja ONZ ds. narkotyków odbyła 67-mą sesję, zrobili sobie posiadówę i dopierdolili się m.in. do:
- bmk i pmk glycidate a także ich estrów (dokładnie to metylowego, etylowego, propylowego, izopropylowego, butylowego, izobutylowego, sec-butylowego i tert-butylowego)
- 4-piperydonu i 1-boc-4-piperydonu
- butonitazenu
- 3 & 4-cmc
- 2-fdck
- dipentylonu
- bromazolamu
o ile cmc-ki są już nielegalne w Holandii, to bana 2-fdck i bromazolamu można tam się spodziewać w przeciągu następnego roku-półtora.
dokument: https://files.catbox.moe/xuks65.pdf
- bmk i pmk glycidate a także ich estrów (dokładnie to metylowego, etylowego, propylowego, izopropylowego, butylowego, izobutylowego, sec-butylowego i tert-butylowego)
- 4-piperydonu i 1-boc-4-piperydonu
- butonitazenu
- 3 & 4-cmc
- 2-fdck
- dipentylonu
- bromazolamu
o ile cmc-ki są już nielegalne w Holandii, to bana 2-fdck i bromazolamu można tam się spodziewać w przeciągu następnego roku-półtora.
dokument: https://files.catbox.moe/xuks65.pdf
01.04.2024, 09:28
(31.03.2024, 17:22)Lifeisbrutal napisał(a): Paktowski Stimy i relaks? Nie żeby coś, ale u mnie zażywanie stimów kończy się tylko schizami. Jedyny stim jaki jest w miarę to alfa, pokarała mnie kilka razy, ale ma coś w sobie i chce się do niej wracać. Z racji tego, że stimy mi nie służą to unikam. Ale każdy uważa co innego za relaks.
Nie użyłem słowa "relaks", a "rekreacja". 😉
01.04.2024, 09:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.04.2024, 09:36 przez Lifeisbrutal.)
Paktowski Nawet jeśli "rekreacyjnie"
zamiast "relaks" to dla mnie to żadna frajda. Ale co kto lubi o gustach się nie dyskutuje.
zamiast "relaks" to dla mnie to żadna frajda. Ale co kto lubi o gustach się nie dyskutuje.
02.04.2024, 00:05
Wygląda na to że u niemiaszków pojawiło się Ro4-1539 (furetylonorleworfanol), pochodna leworfanolu.
17-(2-(Furan-2-yl)etylo)-3-hydroksymorfinan
17-(2-(Furan-2-yl)etylo)-3-hydroksymorfinan
Cytat:Ro4-1539 (furethylnorlevorphanol) is an opioid analgesic drug from the morphinan series that was discovered by the pharmaceutical company Hoffmann–La Roche in the 1950s.[1] It acts as a potent μ-opioid agonist, and was found to be around 30-60 times more potent than the related drug levorphanol in animal experiments.[2][3] Although it has high potency, long duration, and good therapeutic index (1100 in animal studies),[4] Ro4-1539 had no particular clinical advantages over other available opioid drugs, and was never commercially marketed.
Ro4-1539 has never formally undergone clinical trials in humans, but based on its effects in animals it would be expected to produce effects similar to those of other potent opioid agonists, including strong analgesia, sedation, euphoria, constipation, itching, tachyphylaxis and respiratory depression, which could be harmful or fatal.