Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POMOC - SZTYWNY MISZA
03.04.2024, 18:06
kot_kreskowy masz napisane dokładnie wiadomość wyżej. Aktualnie oficjalnie do września. Może uda się coś w czerwcu z bransoletką.
03.04.2024, 18:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.04.2024, 18:13 przez kot_kreskowy.)
Sorki nie zauważyłem posta.
Jak to są grzywny te liczone w dniach no to je bedzie musiał odsiedzieć.
No chyba że ktoś mu to spłaci
W4M4H
Obecnie mam sporo kosztów ale jakby co, to za jakiś miesiąc coś będę mógł na rakietę dołożyć.
Dla Miszy nie ma sprawy, dobry chłop.
Pozdrów go tam.
Jak to są grzywny te liczone w dniach no to je bedzie musiał odsiedzieć.
No chyba że ktoś mu to spłaci
W4M4H
Obecnie mam sporo kosztów ale jakby co, to za jakiś miesiąc coś będę mógł na rakietę dołożyć.
Dla Miszy nie ma sprawy, dobry chłop.
Pozdrów go tam.
03.04.2024, 18:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.04.2024, 18:25 przez dzwudziesty.)
Nie odjebal odrobek albo grzywny z 1k śmiech na sali zwykły nygus dajcie spokój. Kopa w dupę powinien dostać co najwyżej na ogarnięcie bo aż wstyd dać się zamknąć na kilkadziesiąt dni
03.04.2024, 18:29
(03.04.2024, 17:33)W4M4H napisał(a): @"LooL99X" na początku miał 90 dni dodali teraz 93dni. Jeszcze może dostać rok. Będzie starał się o bransoletkę.
Mordo jak pierwszy raz wjechał na puche i niema hukowej opini środowiskowej to ma szansę by wyskoczyć na SDE. Najlepiej jak by ogarnął sobie jakiś papier, że będzie miał pracę i zamieści go dla sądu . Patrzą też na to.
kot_kreskowy wiem, że dobry chłop jak miał zawsze poratował tematem. Zawsze pomógł nawet w innych sytuacjach. Jak będziesz coś chcial to odzywaj się. Narazie to już w tym tygodniu się już nie odezwie. Czekam na odwiedziny lub telefon od niego. Narazie to już raczej będę zbierał na 2 jego odwiedziny tam. Bo dużo osób się składa na jego paczki. Wysyłać pieniędzy nie będę bo się tak dogadałem z nim, żeby stalowej nie robili mu zbędnie.
dzwudziesty większość spraw ma za odrobki lecz ma tez sprawę za narkotyki i tutaj jest największy problem. Miejmy nadzieję że wyjdzie w czerwcu ja bransoletę i będzie mógł się szerzej wypowiedzieć.
dzwudziesty większość spraw ma za odrobki lecz ma tez sprawę za narkotyki i tutaj jest największy problem. Miejmy nadzieję że wyjdzie w czerwcu ja bransoletę i będzie mógł się szerzej wypowiedzieć.
03.04.2024, 19:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.04.2024, 19:08 przez dzwudziesty.)
W4M4H pogadaj mądrze z koleżka bo aż wstyd tutaj pisać że chłop sie zapuszkowal za jakaś grzywnę czy odrobki... Jeszcze jakieś wsparcia robicie. Kopa na cyce mu zajeb niech się otrząśie, bo aż wstyd o tym pisać.
dzwudziesty trochę odjebal to prawda. Tylko głównie chodzi o sprawę z narko.
Najwięcej dostanie za to. Odróbki to nawet nie będzie 1/4 jak dostanie wyrok pełny.
Najwięcej dostanie za to. Odróbki to nawet nie będzie 1/4 jak dostanie wyrok pełny.